28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@vicirdik anladim hocam..belirsizlik cok bunaltiyor insani..issizlikte hic bitmeyecekmis gibi geliyor..bekleyecegiz mecbur..
-
@suigeneris1876 sayının uzman için olduğunu belirttim zaten hocam
-
O alınacak 25 kişi müfettiş yardımcısıdır geçen sene de öyle oldu son iki yıl uzman yardımcılığını kazanan arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeye göre alım sayısı yine yüksek olacaktır inşallah
-
@vicirdik gecen sene ne kadar uzman aldilar peki?
-
@suigeneris1876 bakmak lazım hocam Çarşamba günü gecicem şubeye kaç kişi olduğunu sistemden bakar söylerim
-
@vicirdik tamamdir tesekkurler
-
Guy ve dguy a toplam 1225 kişi atandı bu da önemli avantaj arkadaşlar
-
@vicirdik şube sisteminden kaç kişi alındığını görmek imkansız. Banka öyle bilgileri insan kaynaklarındaki yetkili personel dışında kimseye göstermez.
-
@blacklist :)değil hocam çok basit bi yolu var sicil numaralarından belli oluor
-
@vicirdik hocam siz kaç puanla nereye atanmıştınız?
-
@vicirdik sicilden de bulamazsınız hocam. Bankaya şu kişi en son girdi diye banka duyuru yayınlamıyor sonuçta. Ayrıca ara siciller oluyor yahut atlamalar oluyor bankalar arası personel transferinden dolayı. Bir kişinin sicilini o kişinin adını soyadı tam olarak bilmediğiniz sürece de bulamazsınız. Bunları diyorum zira daha önce başka bir bankada çalıştım sistemin nasıl çalıştığını biliyorum. Şubede çalışan bir kişinin bu tür bilgilere ulaşmasının imkansız olduğunun da farkındayım bu nedenle.
-
Arkadaslar iç kontrolör ve uzman yardımcılıgı İn çalısma kosulları hakkında detaylı bılgısı olan var mı?
-
@blacklist isme gerek yok vakifbankta hocam sicil yazınca çıkıyor otomatik.hergun yaptığım iş.sizin çalıştığınız bankanın sistemi nasıl bilmiorm tabi farklı olabilir.
-
@müzdarip93 opr 59hocam
-
uzman yardımcıları sadece genel müdürlükte mi çalışıyor?
-
@blacklist uzman yardımcılığı için söylüyorum bu arada
-
@sandviçyiyenadam hayir
-
Bu arkadaşın pek bilgisi olduğunu zannetmiyorum söyledikleri bana pek mantıklı gelmedi ve başkalarından duyduğum şeylerle çok farklı
-
@marsiyal sizin duyumunuz ne yönde biz bu işin içinden cikamicaz
-
@marsiyal saygı duyarım hocamda bilgi olarak sınava giren kişi sayısını verdim.sisteme giriş sağlayan teftis sistemden bakıp 10800kisi girmiş katılım baya yüksek dedi yüzüme. Başarılar diledi:) siz itibar etmeyebilirsiniz