28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Uluslararası Ticaret Finansman ve İşletme Ekonomisi aöf kitabı veya pdf ders notları nereden bulabilirim?
-
maliye muhasebeye göre çok mu zor? maliye seçenler aydınlatırsa iyi olur
-
@dzndr arkadasım bunu kimse bilemez örneğin KPSS de her sene hukuk maliye muhasebe iktisat 1 si çok basit gelir bunun gibi yani . Geçen sene muhasebe maliyeye göre çok daha kolaydı ama bu sene hazırlayan bogazici tamamen onların insiyatifine kalmış eşit zorluktada olabilir diğer turlu de olabilir o yüzden kimsenin söylemine bakmayın en çok güvendiğiniz yeri kafanızda belirleyip değiştirmeden devam edin çünkü kimse bilemez hangisi kolay yada zor gelir.
-
@bakalım yardımcı olabilecek var mı?
-
@takkurt genelde kontrolörlük teklifi mülakat aşamasından elenmiş adaylara geliyor ancak nadir de olsa istisnalar mevcut.
-
@bellatrix teşekkür ederim hocam
-
Genel yetenek kısmında bulunan Sayısal işlemler ve problem çözme için nelere bakmam daha faydalı olur arkadaşlar. Matematiğim pek iyi değil. Sizce hangi konulara daha önem vermeliyim bu bölümün içinden?
-
@puck merhabalar bende sınava mühendislikten giricemde kaynak vs bulabildiniz mi nereden çalışmak lazım
-
@muhalba Youtube'da çözümlü ALES soruları var. Mutlaka izleyin. Önce kendinizi deneyin ardından çözümlere bakın. Bunun dışında yine Youtube'da çeşitli dershanelerin aynı şekilde hazırlanmış sayısal mantık soruları var. Öneririm.
-
Arkadaşlar öncelikle başarılar dilerim herkese. Alan sınavında her bir alan için mi baraj var yoksa tüm alanların ve gynin toplam ortalaması mı 50 olacak. Mesela ben hukuktan 15 doğru yaptım ama alan ve gy ortalamam 50 üstü olunca başarılı sayılıyor muyum?
-
@sanseseri kardeşim sanırım 3 bolumde 20 ve üstü olacak şekilde olmalı gy den ise 26ve üzeri sadece 20 üzeri olması önemli değil en çok neyi yapmak ve İngilizce barajını geçmek önemli burada en önemli konu bana göre İngilizce
-
Arkadaşlar hiçbir yerde göremedim, yanlış doğruyu götürüyor mu acaba ?
-
@umutozk16 geçen sene götürmemiş, bu senede götürmez büyük ihtimal ama klavuz okumakta fayda var sinav günü
-
@pistov35 önceki alımlara baktığımda alan için her birinden 50nin üstünde olması gerekiyor yazıyordu. Ama bu seneki klavuzda yabancı dil haric diğer testlerin ortalamasının 50 olması gerekiyor yazıyor. Yani her biri için değilde hepsinin ortalması. O yüzden sordum.
-
@pistov35 gy + alan hepsi 40'ar soru mu?
-
@simón-bolívar eve geçen sene öyleydi
-
@sanseseri dikkat etmemisim kusura bakmayın bu durumu iyi bir araştırmak lazım
-
@pistov35 sağolun.
-
@pistov35 estağfurullah hocam ne kusuru. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
-
@_inspector_ genel yetenek kısmı için ne düşünüyorsunuz hocam?