2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@adalet kişide kişiliğinde farkını bilmiyorum ama kimlik ve kişiliğinde farklı sınavda karışabiliyor malesef
-
Kimsenin aklında sorular yok mu birleştirme yapabilseydik.
-
Üretimde pozitif disssllik sorusu vardı neydi ki
-
Tobinin q sorusu vardi
-
Monopolcu rekabet sorusunda endüstriye firma girişi sorusu tam neydi hatırlayamadım
-
@aroma uzun dönemde normal kar ac min diye bi şık vardı sanki onu işaretledim ben
-
@rorschach159 hocam uzun dönemde aşırı kar devam eder diyodu normal kar hatırlamayadm
-
@aroma o sorunun cevabı uzun dönemde pozitif ölçek ekonomileri söz konusudur olacaktı. Zor bir soruydu.
-
@gossen bende o yaptım ama firma talebi yatiklasir şıkkı kafama takıldı
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Üretimde pozitif disssllik sorusu vardı neydi ki
özel maliyet+dışsal fayda= toplam sosyal fayda yaptım ben ama bilmiyorum
-
@beton-şaban hocam üretimde disssllik varken tüketimde olmaz bu sebeple marjinal sosyal fayda marjinal sosyal fayda esit olur. Bende msm=möm+mdm yaptım. Hep allaha emanet benim
-
@aroma yanlış oldu yani marjinal dışsal fayda olmamalı.
-
Hadi arkadaşlar toparlayalim soruları
Anayasa kamu yararı / milletvekili CB yardımcısı olamaz / istifa eden itiraz edebilir
İdare hukuku YÖK Genel demişti/ memur 10 gün/ taşınmaz 5 yıl
Ticaret teslimden bişey gün sonra/ Marka/ başkası oy kullanamaz
Borçlar 10 yıl/ müteselsil borçlular payı ile sorumlu yanlış/ karşı tarafın kimliğinde yanılma
Medeni Devren miras/ öncüllu vardı 1-2 yaptım/ evlenme yasağı olmayan eşlerin kardeşleri -
@tibeout diğer şıklar taşınmazın tescilsiz kazanımı değil miydi. Miras, işgal, kamulaştırma, yeni arazi oluşumu.. aslen devren fark etmez. Diğer şıklardakilerin hepsi tescilsiz kazanım. Onun için zamanaşamı doğru diye düşünüyorum.
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@beton-şaban hocam üretimde disssllik varken tüketimde olmaz bu sebeple marjinal sosyal fayda marjinal sosyal fayda esit olur. Bende msm=möm+mdm yaptım. Hep allaha emanet benim
Bildiğimide unuttum
-
@gorulmemis-ruya Hangisi devren tasinmaz mulkiyeti kazanma yoludur diyordu.Siz soruyu yanlis anlamissiniz.
-
Başlık çok sakin. Sınava giren sayısı az ya da çoğu kişinin kötü geçmiş.
-
@enki belki de. İddialı değilim zaten. Gene de zamanaşımı gibi geliyor cevap :))
-
Dogru yanlisi goturmuyor değilmi
-
@gossen sınav nasıldı sizce arkadaşlar özellikle 2. defa girenler için? Ben çok zorlandım açıkçası...