2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
@generalgeneral ben de çok şaşırmıştım zaten bu kadar düşük mü aldı herkes diye. O zaman teorimi güncelliyorum: ilk gün en düşük puanlı 36 kişiyi puan sıralamasına göre mülakata aldılar, sonraki gün daha yüksek puanlı 36 kişi puan sıralamasına göre mülakata çağırdılar demek ki.
-
Mülakata giren arkadaşlar, güncel gelişmeler hakkında mı yoksa mezun olunan alandan mı soru soruyorlar? acaba bilgi konusunda ne kadar zorluyorlar?
-
Arkadaşlar yarın ve perşembe günkü mülakatlar haftaya salı ve çarşambaya ertelenmiş duyuru güncellenecekmiş biraz önce aradılar.
-
Sayıyı epey düşüren muhtemelen İngilizce bölümü oldu. Beklenenin çok altında kazanan olmuş gibi.
-
@antimülakat evet hocam İngilizce yds ayarında geldi o da belirledi açıkçası, o kadar kişiyi yordular, yds 70 koysa en azından il dışından gelip bir de sınav ücreti ödemesi yapılmazdı
-
Arkadaşlar, bu doldurmamızı istedikleri CV formunda "Çalışmak İstenen Başkanlık" kısmının altında "iş pozisyonu" yazıyordu. Siz buna ne cevap verdiniz acaba? Bu, mülakatta soru olarak geliyor mu?
-
Mulakatla ilgili bilgi verebilecek bi arkadas var mi?
-
Arkadaşlar bugün giren yok mu aramızda ?
-
Neler soruluyor arkadaşlar, mülakat soruları ne zorlukta geliyor? Neler soruluyor? Şaşırtıcı sorular geliyor mu?
-
iletisim teorileri yok sorularda. sohbet havasında geçiyor. cokda kasmıyorlar mülakattan çıkan kimse üzgün cıkmadı. güncel sorunlar , siyasi olaylar fln.
-
Benimkini kastılar mevzuattan ayrıntı sorular geldi, ama güleryüzlülerdi çok uzun sürmüyor.
-
Mülakatlar bugün bitti sanırım, ne zaman açıklanır acaba
-
Mülakatta bizi karşılayan sekreter hanım sonuçların açıklanmasının bir aya kadar sarkabileceğini söyledi.
-
@bezgin niye o kadar uzun bir süreç olduğunu söyledi mi çünkü ön eleme sınavı filan üç haftada açıklandı güvenlik soruşturmasını önce yapıyorlar herhalde
-
Arkadaşlar son durumlar hakkında bilgisi olan var mı mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair?
-
Bi haber, bi duyum var mi?
-
Basın enfermasyon mülakat sonuçları açıklanmış bizim mülakatlardan 4 5 gün önceydi muhtemelen önümüzdeki hafta açıklanır
-
Torpiliniz yoksa mülakata kasmayın bile yaşayan biri olarak söylüyorum. Acımadan eliyorlar
-
Kaç kişinin sınavı kazanacağını merak ettiğim kurumlardan bir tanesi.
-
@barocan bi arkadasım daha sınava girmeden sadece bu sınava gireceğim bu son dedi ve başka kurumlara girmedi başvuru bile yapmadı testi kazandı eğer mülakatı da geçmişse inanacağım bende kardeşim böyle olduğuna çünkü sınava dahi girmeden son sınavım benim icin bitti demek başka anlam çıkmaz umarım herkes emeğinin karşılığını alır bu ülkede zor bekli ama allah yardım eder