[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
Ben de müessir çıktığında mümkünse onu alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
-
dönüşüm çıkmış sorular
-
Günaydın dostlar.
Şimdi etiketleyeceğim kişiler bana özel mesaj yoluyla;-Ad-Soyad
-Açık adres
-Telefon numarası
-ve istedikleri kitap bilgisini, kitap yayını/yazarı - soru bankası/konu anlatımı şeklinde yazarlarsa, kendilerine kitapları ulaştırmaya başlayacağız.Es geçtiğim arkadaşları, daha evvel gönderim yaptığımız için bu seferlik es geçtim dostlar. Hiç göndermemiş olduğumuz dostlarımıza öncelik verelim, şayet yine dağıtacağımız kitaplar olacak, o vakit sizlere de yeniden gönderim yapabiliriz. Bu seferlik lütfen gönül koymayın.
@kaymakamiye
@personell
@themutsuz
@miyopkeynes
@Tolgahan-Ayyıldız
@berkantusa
@Pigaçu
@jellinek
@Sbky2019Daha evvel gönderim yaptığımız ancak gözümüzden kaçarak listeye eklediğimiz dostumuz varsa bize hatırlatırlarsa sevinirim. Yine daha evvel gönderim yapmadığımız halde listeye eklemediğimiz arkadaş da varsa yine belirtirlerse değerlendirelim dostlar.
-
-
bende müeesir çıktıgında onu alabilir miyim teşekkür ederim
-
@paretowilfredo hocam özelden dediğiniz gibi yazdım ama rica etsem bir bakarsanız sevinirim
-
Kaynağa kefil olmamakla beraber elimde Yargı Yayınları 2020 ALES VIP Konu Anlatımı var, dokunulmamış. Umarım, yeni sahibine faydalı olur.
-
@paretowilffredo hocam sanırım özel mesaj alımınız kapalı kaç gündür halen dönmediniz
-
-
@Pigaçu Yo açık dostum. Topluca dönebiliyorum ancak. Çok fazla mesaj geldiğinden, ilk fırsatta kontrolü yapacağım dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler rahatsız etmemin sebebi özelde belirttiğim hususla alakalıda o yüzden böyle ısrarcı oldum kusura bakmayın
-
Merhaba dostlar hepinize yeniden.
Bu hafta gönderimleri yapmaya başlayacağız. Bu süreci başlattığımız dostumuzun bütçesini böylece tamamlamış olduk,
İkinci bir yardımcı olmak isteyen çok sevdiğim bir kardeşim vardı, bu gönderimin eksik kalan bütçesine o da destek olarak bu gönderimi de tamamlamamıza yardımcı oldu.
Ben hepinizin adına her ikisine de teşekkür ediyorum, Allah her zaman yardımcıları olur umarım.Bu fasılda birden fazla kaynak isteyen dostlarımızın malesef bir kaynağını gönderebileceğiz. Bütçenin dediğim gibi son bölümüne geldiğimizden, bu şekilde yapabiliyoruz. Ancak gönderimlere ya bu şekilde ya da elimizde olan kitapları göndermek şeklinde sürdüreceğiz.
Gönderim sürecine ve yeni başlayacak döneme dair bilgilendirmeler yapacağız dostlar. -
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Elimde bir tane tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri var, bir tane murat yayınları muhasebe soru bankası var, bir tane isem yayın muhasebe yaprak test var, bir tane 4t nin rasyonel muhasebe çözümlü sorusu var, bir de isem yayının muhasebe video ders notu var ve bir tane de matematik konu anlatımlı test kitabı var
Bunlara ekstra olarak 2018 basımlı isem yayıncılık video ders notları var eğer isteyen olursa ceza,anayasa, icra iflas,ticaret, medeni, idare, maliye ve coğrafya video ders notları var. İhtiyacı olanlar yazarsa hediye etmek istiyorum.
-
Arkadaşlar bende 2017 Zeynel dinler çıkmış sorular themis 2018 hukuk maliye çıkmış sorular(fotokopi) var göndermeye çalışırım
-
@adalet hocam alabilir miyim acaba?
-
@mujdeniz, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
bir tane isem yayın muhasebe yaprak test var,
hocam bana muhasebe ve maliye vvideo ders notlarını alabilir miyim -
Merhaba dostlar hepinize.
Kitapları ulaşan dostlarımız özelden bildirim yapmışlar, güzel düşünceleri için gerek kendi adıma gerekse asıl pay sahibi olan dostlarım adına teşekkür ediyorum.
Kitapları ulaşmayan dostlarımız olur ise şayet bana bildirimde bulunabilirler. Kontrolünü yaparız yeniden
Şimdi ikinci bir süreç başlatacağım. Yukarıda bir dostumuz kendi elinde olan kaynakları yayımlamış. O kaynaklarla alakalı olarak kendisine ulaşabilirsiniz. Duyurusunu yeniden şöyle bırakalım.
@mujdeniz, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Elimde
bir tane tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri var,
bir tane murat yayınları muhasebe soru bankası var,
bir tane isem yayın muhasebe yaprak test var,
bir tane 4t nin rasyonel muhasebe çözümlü sorusu var,
bir de isem yayının muhasebe video ders notu var
bir tane de matematik konu anlatımlı test kitabı varBunlara ekstra olarak 2018 basımlı isem yayıncılık video ders notları var eğer isteyen olursa ceza,anayasa, icra iflas,ticaret, medeni, idare, maliye ve coğrafya video ders notları var.
İhtiyacı olanlar yazarsa hediye etmek istiyorum.Dediğim gibi bu süreci arkadaşımız yürütecek ben de kitaplar bitene dek güncel tutmaya çalışacağım. Önceliğimiz şu an için bu kaynaklar, dostumuz 1 hafta içerisinde il değiştireceği için bir an evvel halletmek istiyor. O nedenle önce burayı tamamlarsak daha iyi olur.
Bir dostumuz da elinde olan kitaplarla alakalı ricada bulundu, onların listesini yayımlayacağım şimdi. Bu kaynaklarla alakalı olarak da bana ulaşabilirsiniz dostlar. Yukarıda gerçekleştirdiğimiz süreçteki gibi bilgilerinizi ben alacağım. Dostumuza ileteceğim ve gönderim sürecini yürüteceğiz
Kitap listesi şu şekilde;
Tüyo hukuk çıkmış sorular 2018
Gelir uzman yardımcılığı denemeleri 2015
Kamu Hukuku konu anlatım 2017
Yüksel bilgili sınav sınav İktisat çözümlü çıkmış sorular
Yüksel bilgili iktisat çıkmış sorular 2017
Üstad iktisat soru bankası
Alican dovletov muhasebe çıkmış sorular 2017
Numerus 2016
Arda Hakan Öğretir maliye çıkmış sorular 2017
4T maliye 2017
Pareto maliye 2016İnşallah güzelce bu süreci de tamamlarız dostlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar.Elimde aşağıdaki kaynaklar mevcut. Hepsi bir olmak şartıyla kargoyla gönderebilirim.
Maliye cengizhan doğruyol 2015
iktisat yüksek bilgili çıkmış sorular 2014
dönüşüm özel hukuk 2014
kaymakamlık kampı seti 2016 kasım
maliye lider soru bankası 2014
iktisat lider konu anlatım 2.cilt 2014
soho hukuk soru bankası 2.baskı fotokobi
konsensus özel kamu hukuk soru bankası 2016 fotokobi
akfon klasik sınav için notlar
data maliye,makro,para-banka,hukuklar ders notu -
Murat yayınları özel hukuk var ise ona talibim.. eski basım olması sorun değil çok değişiklik yok çünkü
-
@paretowilfredo
Yüksel bilgili iktisat çıkmış sorular 2017
Üstad iktisat soru bankası kitaplarini alabilirim ben mumkunse