GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@paretowilfredo hocam ben istanbul guy kazandım şuan askerim temmuz sonu terhis olucam ne yapmalıyım
-
@paretowilfredo abowwww...valla korkutun beni ustad..merkez oldu diye çok sevinmiştim..hayilirsi bakalim
-
Arkadaşlar mrb. Ben bir şey sormak istiyorum. Benim şuan oturduğum ev satıldı. O yüzden işe başlama kağıdı gelene kadar annemlere taşınacağız. Şimdi polis falan geliyor ya benim kuruma adres değişikliğimi dilekçe ile falan yada başka bir yolla bildirmem gerekiyor dimi? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
-
@burkklnc hocam İst ile ilgili bilgim yok maalesef
-
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
@no33 çok hocam. 6 yıl
-
@merve90 mutlaka bıldır
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@davetsiz hocam ben hazırlık okudum ama lise diplomamı üni’ye verdik gitti lazım mı yani şimdi anlamadım?
-
@guyulgen Dostum evrak teslimi ve daha sonrasında daha önemlisi tebellüğ etmek için bizzat bulunmanız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü atamanız yapılıp da tebellüğ edemezseniz hakkınızı kaybedersiniz. Askerde olma durumu Kurumca bir mücbir koşul sayılır mı bunu bence Kurumun insan kaynakları ile bi görüşün. Çünkü normalde sizin işe başlayacağınız vakit için askerlikle ilişiğinizin olmaması gerekiyor. Askerde olmanız durumunda tebellüğ edemezseniz neticesinin ne olacağını bence detaylıca bi öğrenin.
-
@nonbisinidem Maksimum bi on tl falan kaybınız olur dostum Lisede hazırlık okuyana ek ödeme yapılıyor. Şart değil. Ama üniversiteden alın tabi evrak size ait geri alabilirsiniz.
-
@paretowilfredo üstad üni istanbulda ben aydında :)) 10 tl 10tl’dir yılda 120lira yapar alayım tabi ki :)) lise’den istesem çıkarmazlar mı acaba tekrar? En kötü diplomamla birlikte üni’den gidip alıcam
-
@paretowilfredo hocam tahmini olarak bayramdan sonra evrak istenilmeye baslar mi istanbul icin soruyorum
-
@nonbisinidem :)) alın tabi dostum hakkınız nihayetinde. Liseden çıkarırlar mı yeniden bilmiyorum açıkçası bi sorun yine de gitmeden. Ama üniversiteden alırsınız gerekirse dostum
-
@robocop Ufak ufak başlar diye düşünüyorum dostum. Kötü ihtimal seçim koşturmacası beklenebilir özellikle İstanbul'da. Temmuz'da süreç işlemeye başlar sanırım en geç.
-
@paretowilfredo tamamdır üstad çok teşekkürler
-
@paretowilfredo üstad yazdıklarımı niye takmıyorsun
-
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@paretowilfredo üstad yazdıklarımı niye takmıyorsun
-diyecek bi 30-40 kişi daha var dostum :)) Hepinize dönüş yapacağım estağfurullah ne takmaması
-
@paretowilfredo bizi unutmayasın mesaj kutusundakiler önemli
-
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Sağlık kurulu raporu istenmiyor sanırım???
Kimi illerde istenmis gecen sene, kimilerinde istenmemiş. Kimilerinde sağlık kurulu raporuna gerek yok aile hekiminden alsanız da olur denmiş.