2019 VMY Duyum var mı?
-
@Hayaller71 eyvallah. Gelir inşallah tez zamanda
-
@beveridge-eğrisi inşallah kardeş
-
Arkadaşlar 81.79 la vmy şansım nedir tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim teşekkürler.
-
@avemim 81.82 benimde ilan gelirse ben düşeceğine inanıyorum . O yüzden puandan daha önemli olan ilanın gelmesi 3 senedir alım olmuyor geçen senede 500 kişi gelmişti 80 taban puana kadar düşmüştü hatta 2500 kişinin gireceği sınava 1700-1800 küsür kişi başvurmuştu.
-
@Semihylc iptal edilen vmy sınavı 2 sınavla çakışıyordu biride sayıştay dı üstelik
-
82.64 le kapatmıştı bir de sadece 2017girişliler başvurabilmişti o yuzden düşüktü bence. Bu sene cok daha farklı 2018 ve 2019 lular birlikte korkarım yüksek kapatacak): umarım yanılırım
-
@rassal hocam gününü değişebilirlerdi diye düşünüyorum . Sonuç olarak bakınca o dönem başvuran arkadaşların sınav hakları ellerinden alındı .umarız 2019 'da ilan gelir .
-
İlanla ilgili duyum mu var diye giriyoruz şu puana gelir mi yazısıyla karşılaşıyoruz. İlan keşke gelsede geldikten sonra konuşsak bunları dostlar? Ayrıca daha önceden bunla ilgili tahminler yapılmıştı zaten.
-
@Marsiyal ona göre bir program geliştirebilir insanlar.
Bu soru aklına takılan arkadaşlar da aydınlanmış olur biraz olsun. Yeni puan alan arkadaşlar özellikle.
Sadece duyum yazmaya mı sayfa diye de düşünmek lazım. Maliye nin bütün sayfaları ölü o zaman -
Gençler İsmail küçükkaya yarn için haber gündemi arıyor Twitter da paylasms dilerseniz durumumuzu anlatalım twitin altına belki haber yaparlar
-
@strtmn kardeşim bunun gibi birçok konu zaten 2019 sonrası açılması beklenen sınavlar ve 2019 kpss sonuçları sayfasında konuşuldu sayfanın başlığında duyum var mı yazıyor. Size mantıklı geliyorsa bilemem tabi saygı duyuyorum düşüncenize amacım kimseyle polemiğe girmek değil.
-
@Marsiyal estağfurullah, bakış açısına sadece bir bakış açısı getirdim. İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir.
-
Başlığı aktif görünce için ürperiyor. Yoksa diyorum geldi mi iki gözüm
-
@Semihylc bilerek sayıştay la çakıştırdıklar zaten.başvurunun az olmasının nedeni olarak söylemiştim mesela ben 92 ile başvurmamıştım.
-
@refik-soydam dostum yok mu bir gelişme. Ayrıca senin gelmeyen maliye sınavları ile ilgili şahsi düşünceni merak ediyorum.
-
@friedmanmilton durup durup dellenmeyin yahu
-
Başımızda bu bakan varken unutun ilanları vmy yi mhuyu falan
-
@RootofAllEvil kesinlikle bu adamın değişmesi şart
-
@can-mavi hocam eski söyledikleriniz hala gecerli mi?
-
Durduk yere eski başlıkları hortlatmayın arkadaşlar. Birşey olsa @paretowilfredo üstad resmi açıklamayı yapar.