2019 VMY Duyum var mı?
-
@RootofAllEvil haklısın kardeşim onu bi ara unuttum. Yarın sivas başkent bile olabilir
-
Vmy duyumunun aylardır hala aynı aşamada olması...
-
@minsipo SGK tek kurum değil mi? Orada da müfettiş ve denetmen şeklinde farklı unvanlarla çalışıp farklı konularda denetim yapan 2 farklı kadro memuru var. Demekki aynı şey Hazine ve Maliye Bakanlığı için de söz konusu olabilir.
-
@öfkeli tamam işte onu diyorum ben de biri denetmen diğeri müfettiş. Yapacakları işi demiyorum. İsimden bahsediyorum.
-
@refik-soydam hocam duyum var mı vmy ile ilgili
-
Arkadaşlar benim şöyle bir duyumum oldu ne kadar doğru veya değil bilmiyorum vmy ve guy alımı ile ilgili ihtiyaç varmış baya çalıştığım bankaya gelir uzmanı biri geldi o söyledi yakın zamanda sınav açılabileceğini söyledi tabi ne olur yine de bilmiyorum vmy de gelebilir dedi
-
Ayrıca kurumiçi meselisini sordum karşı çıkanlar olduğunu söyledi kendisi bu duruma
-
@muzgor yakın zamanda derken, diğer aymi yoksa 5 6 ay sonrayı mi kastetmiş acaba
-
@muzgor haliyle, baya baya yurttaşlık vazifesi. Karşı çıkmamak ne bileyim, neyse :))
-
@smyy-drms o kadarını soramadım pek
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@refik-soydam hocam duyum var mı vmy ile ilgili
maalesef. Eski işleyişlere alışık kişi olarak bu yeni düzeni tam anlamıyla bir türlü kavramayamadım. İhtiyaç ve bu da yukarıdan onaylandığında ilanın gelmesi için en fazla planlama işleri 1 ay sürerdi. Şimdi ihtiyaç var mı evet, planlanmış iş var mı evet, ihtiyaç yukarıdan onaylandı mı evet...Ne bekleniyor? herkes gibi ben de soruyorum...Lakin sanırım bu yeni düzen bana göre değil arkadaşlar...Kestiremiyorum kusura bakmayınız:(
-
@refik-soydam hocam seni yakalamışken Bi soru daha sorayım izninle. Onaylanan ihtiyaç kaç kişişik Bi sınav için.
-
@friedmanmilton 600-900 kişi arası bir söylenti var, hak kazanılmış saklılığı nerede duruyor gibi konuşmalar da mevcut. net veri elimde yok, talep yazısına gelen yazıyı fiziki görmediğim için:) sözü kullanmam uygun olmaz... bu aralıkta bir sayı ile ilana çıkılacaktır. Ama ne zaman kısmına artık cevap vermek istemiyorum, ( vereceğim cevap başıma iş açacak diye korkuyorum:)
-
@refik-soydam hocam inşallah gelir yoksa resmen fosil olduk gittik.
-
@refik-soydam tesekkur ederız bilgilendirme ıcın. Test mı olucak
-
@Tükendikagrubu net cevap veremem şuanki aşamada.. ben de bu konuda bilgi yok hocam
-
@Don-Pablo bence de şuanki aşamaya kadar, muhtemel devamı için de, sanırım "masif arası" olarak liste başına bu döneme yazmak yanlış olmayabilir..
-
@refik-soydam hocam çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Yeni bir gelişme duyarsanız burada güzel haber bekleyen bizleri bilgilendirirsiniz inşallah. Tekrar teşekkürker
-
Vmy ile ilgili bir duyum yok mu ya?
-
@beveridge-eğrisi guy başlığında paylaştım