2019 VMY Duyum var mı?
-
@can-mavi tam kritik puanlar umarım hepimizi memnun edecek guy ve mhuy kadroları da gelır.
-
@can-mavi inşallah hocam puanım 83.3 siralamam 2530 nacizane tahmin yaptım gönlüm 80den yana
-
@can-mavi hocam bayramdan önce çok zor di mi
-
@can-mavi hocam mantıken sınavın test olması durumunda 1000 kişilik alım olması gerekmiyor mu?
-
İşkur mülakatı bekleyen biri olarak 84 puanla bekliyorum umarım geçen yılki ilanda belirtilen puan türlerinden olur
-
@rintintin inşallah hocam puanım 83 siralamam 2500lerde o yüzden öyle bı tahminde bulundum sanırım biraz karamsar olmuş inşallah sayı 1000olurda hiç puan sıkıntısı kalmaz 80ustunun
-
@nairu puanı 85 üstü olan tanıdığım çok kişi var basvurmayacak şuan guy kimse ugrasmak istemiyor sıralama 3500 e kadar gelir gibi
-
@köyün-ağası ben guyu kazandım ama vmy açarsa başvurcam
-
@köyün-ağası açıkçası bende atansam sürekli sınavlarla uğraşmak istemezdim hocam böyle bı kitlenin de var olduğuna inaniyorim.siralamaya göre bakarsak 82 83 gibi görünüyor ama bu faktörler 80e kadar düşürebilir o zaman
-
@eliff bende kazandım 83 le bende vmy ye basvurum gibi ama tanıdığım çok kişi var kpss kurum sınavı defterini kapatan
-
Sınavın test yapılabilmesi için illa 1000 kişilik olması gerekmiyor arkadaşlar kaldı ki bu kafa takılacak en son ve anlamsız ayrıntı. Bunu kovalamak yerine ya kpss ya da gelcek sınavlar için ders çalışmak lazım ne gelirse ona göre yönteminizi yönlendirirsiniz...Benim gözlediğim @paretowilfredo nun daha önce söylediği duruma gelindiği.. tüm vmy birimleri bir çatıda toplanıp bcç kaldırılcak ama idari teftiş yetkisi tek başına merkez teşkilatta kurulcak hm denetim kurulu gibi bir yapıda karşılık bulcak. bu durumda aslında vmy lerin 3600 lü vdy haline geldiğini görebiliriz rahatlıkla. bu durumda sınavın eski vdy sınavı gibi test olması zaten kaçınılmaz olur.
merkez birimede klasik sınavla alım devam eder. çok önceden burada dile getirilen duyumlarla birebir oturuyor tablo son gelişmelerle birlikte... -
@albertcamus pek öyle olmayacak ... iki ihtimal var
- Hepsi eşit olacak özlük görevlendirme mesleğe alim ve bölgesel düzeyde kurumsallasacak
2.Hepsi yine eşit olacak ve ankara istanbul izmir de teskilatlanacak
- Hepsi eşit olacak özlük görevlendirme mesleğe alim ve bölgesel düzeyde kurumsallasacak
-
@can-mavi İdari teftiş merkezde kalacak diye düşünüyorum hocam. vmy ler eşitlenecek evet ama şöyle gibi bence maliye müfettişlerinden daha az yetkili - vdy lerden daha yetkili bir ara konuma oturmuş olcak. a + bcç geldiği için vdy den yetkin idari teftiş alıncağı için mmy den güçsüz olmuş olcak. bide şu var gelir idaresine bağlanır bağlanmaz bu ayrıntı bi konu ama bi yerde vdk sadece vergi teftişi ile uğraşan nası ki gib sadece vergiyle uğraşıyosa vdk da sadece bunun denetimi ile uğraşan bürokratik gücüde törpülenmiş bi kurul haline gelcek sanki bu durumda
-
Benim de kulağıma gelen bilgi şu zaten siz de biliyorsunuz muhtemelen: 29 grup başkanlığı kaldırılacak 3 grup başkanlığı ve onun altında iller bazında maliye başkanlıkları kurulacak. Vergi dairesi başkanlıkları ile defterdarlıklar birleşerek il valiliğinin emrinde maliye başkanlığı olarak örgütlenme söz konusu. Biraz uçuk bir iddia muhtemelen yapılanma ile alakalı
-
@albertcamus aynen dostum dediğin gibi ikisinin arasinda bir konumda olacak, ama mesleğe girişleri vs gibi konular aynı olacak, bir de bu birleştirmeyi büyük mükellefi törpülemek için yapıyorlar diye düşünüyorum , ayrıca dediklerine de katılıyorum
-
83.1 puan ile 500kisilik alım için ümitlenmeli miyim?
Yani bence başvurunun çok olacağını yine düşünmüyorum. Atandıktan sonra 3 sene zor geçiyor. Buna katlanmak istemeyenler guy oldum kafam rahat oldu vmy e gecmeyeyim düşüncesindeler. -
Alımlarda kaç katı mülakata kalıyor ?
-
@muhalba 83.3 ile ümitliyim inşallah hayal kırıklığı olmaz.hem ilan gelir hem düşük kapatir
-
@veliat34 5hocam
-
@nairu hocam 5 katı mülakata mı girecek yoksa sınava mı ?