2019 VMY Duyum var mı?
-
@Tükendikagrubu zaten 80 üzeri istiyor. 17-18-22-23-27-28-47-48 den ..değişmez büyük ihtimalle.
-
@tükendikagrubu hocam sayıya bağlı biraz konuşulduğu gibi 1000kisilik bir alimda taban puan olan 80uzeri herkes girer diye düşünüyorum.
-
@nairu inşallah o kadar sayı olur. Bu kadar bekledik, barı değsin bekledıgımıze. Bu paylasan kısı bır grupta da mhuy' la alakalı 350 kısılık bır sayı paylasmıstı kpss oncesınde Insallah olur demıstı yoksa sonraya sarkar dedi. kpss oncesınde Insallah mhuy 'da olur. Zaten @paretowilfredo üstad bize güzel haberlerle gelır Insallah kısa zamanda. Üstadın güzel haberlerını bekliyorum. Bıze en guzel bayram hediyesi gelen ılanlar olur.
-
Geçen seneki gibi 500’lük alıma çıkarsa yine 81 ile kapatma ihtimali var mıdır yoksa daha mı yüksek kapatır ? Sanıyorum geçen sene talep az olduğu için o kadar düşük kapatmıştı
-
@mathilda yorumlamak biraz erken aslında hocam ama kendi puan ve siralamamdan yola cikiyorum en yüksek 83 kapatır ki bu bence maximum kapatabilecegi.tahminim yine 81 82 ile kapatir
-
1000 kişilik ilan olursa taban puanı 75 e çekerler
-
5 katıydı son alım .
-
@paretowilfredo üstad yapılanma iptal mi oldu?
-
@rootofallevil inşallah hocam.
-
@aslan-reyiz şu ekran görüntüsünün çıktısını alıp alnıma yapıştırasım geldi Hocam inşallahhh Bayram öncesi yüzümüz güler
-
@aslan-reyiz Facebook'ta haberi paylaşan arkadaşa güvenelim mi ona göre umut edelim
-
Vmy'de kaç katı sınava girebiliyor ?
-
@baelish 5
-
Baraj 75 mi 80 mi ?
-
@mbguy bende çerçeveletecem bu alımla işkence bitti diye
-
Bu foto nereden acaba? Link atabilir misiniz
-
-
Merhaba dostlar. Öncelikle yapılanma konusunda bir netligin olmadigini dile getirmistim son olarak. Unvanin ayni kalmasi da soz konusu olan durumlardan birisiydi belirtmis oldugum animsarsiniz.
Diger yandan bu alimla alakali olup olmadigini bilmiyorum lakin bir sinav hazirligi oldugunu ben de duydum. Bir diğer yöneticimiz @Antimülakat da dile getirdi hareketliliği malumunuz. Lakin dedigim gibi bunun vmy icin olup olmadigini net olarak teyit etmis degilim. Bakalim bilgi alirsak paylasacagiz elbet
-
@paretowilfredo hocam güzel haberler bekliyoruz sizden
-
@paretowilfredo hocam sagolun. Insallah mhuy ve vmy olur. Her ıkısı olsun inşallah.