2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@wicksell, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
89.9 puan ile başvurmayacağım. Başvuracak arkadaşlara başarılar.
allah razı olsun. keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa.
-
@tokyo zor ve meşakkatli bir mesleğe benziyor bir sürü kobiye hakim olmak falan tek tek
-
@tokyo birebir banka mantığı mı kobilerle ilgilenmek
-
@tokyo küçük sehirlerde işyükü nasil oluyor peki ? bankacilik gibi yogun ve stresli bir meslek mi hocam
-
@muzgor sistem önünüzde tüm bilgiler sizde ona göre işlemlerinizi yapıyorsunuz. Kolay değil ama işe yarıyorsunuz. Boşa mesai doldurmuyorsunuz çoğu gün zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz kısacası çalışmayı seven dinamik insanlar için çok iyi ama sabah 8.30da gelip akşam 5.30da çıkıp ayın 15inde param yatsın diyen biri için çekilmez çile olur biz kurumumuzu seviyoruz
-
@legolas bankacılık ile alakası yok kimse sizi kapıları kapatıp hesap kapanana kadar kurumda tutamaz.
-
@tokyo hocam şöyle bir durum da var benim be. De bankada kobi bölümündeyim Vakıfbank şubede açıkçası uyum da sağlayamadım 8-9 aydır insanlarla uğraşmak da zor özellikle sormak istedim. Sürekli insanların işine koşturuyorsun buradaki durum bu konuda nasıl acaba
-
@tokyo firmalarla ilgili ne tür araştırmalar yapıyorsunuz genellikle
-
@aroma hocam tunceli'den vaz mı geçtiniz?
-
@tokyo sizce 657 olmamasının ne gibi eksileri var mesleğin ?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar başvuruda diploma denkliği istiyor bunu nasıl hallettiniz
-
@erciyes38 hocam o iibf dışındaki fakülteler için. eğer iktisat, maliye, işletme dışında bir bölümden mezunsanız zaten sistem izin vermez.
-
e devletten adres bilgilerim aktarılmıyor benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı
-
@tokyo hocam yedek liste oluyor mu mülakat sonucunda?
-
bu ilan geldiğinden beri çok düşündüm. 90,7 puanım var ve gaziantep yazacağım. birkaç il dışında tüm illerin 90+ kapatacağını düşünüyorum.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma Var hocam tekrar inceleyin
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@friedman98 Hocam mail ile sorununuzu bildirin tc no, isim soyisim yazın. hallediyorlar.