2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
KOSGEB sözleşmeli personel olarak çalıştırıyor ama kadronuz ölene kadar sizi takip eder. Kurum kapatılsa bile dpb havuzuna alınırsınız sonra uzmanlık kadrosunda başka bir kuruma atamanız yapılır.
Burada Guy’dan iyi mi? Kötü durumu? Bence kişiye göre değişir.
Guy’un tek artısı 657 ye tabi. Diğer türlü maaşı özlük hakları hepsi Kosgebte daha iyidir. Kosgebte sözleşmeli olarak çalışmanız gözünüzü korkutmasın siz burada karakter olarak çalışma olarak hangisine yatkın veya daha mutlu olabilirim şeklinde düşünüp ona göre tercihte bulunmanız daha uygun olur.
KOSGEB maaşları merkez( Dguy, Muy, müfettişlik) maaşıyla aynıdır. Hatta ek ödemelerle bile fazla alıyorlar. -
@andelib, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@robocop açıkçası ben bi fark göremiyorum. Bence Guy daha mantıklı çünkü 657 e tabi ve görev tanımı olan bir meslek hele ki küçük bi ilde çalışkyorsanız çok çok daha iyi. Kariyer ve iş öğrenme açısı size kalmış guy olup vergi mevzuatına hakim olduktan sonra akademisyen olan bir çok insan var ve Türkiye de vergi babası olarak adlandıran ve hocam olan Şükrü Kızılot bunun örneği. Kosgeb de ise ilerleyen süreçte danışmanlık vs yapabilme imkanı var tabi o da çevrenize bağlı. Bence guy dururken tercih edilmez kosgeb.
Guyun görev tanımı yok. Her şeyi yapar. Düz memur gibidir tek farkı maaşı yüksektir.
-
Arkadaşın kazandığı normal guy mu yoksa dguy mu dguysa başvuru yapmasının manası yok zaten aynı maaşı alacak. Kosgeb in maaşı ve kariyer imkanı normal guydan daha iyidir
-
Bölümle alakalı mail atan kimse oldu mu ?
Ben yazdım ama cevap gelmedi maalesef
-
@aday-memur ben aradım bugün ancak bi türlü bağlanmadı. mail atayım ben de belki cok sayıda kişi mail atarsa bi gelişme olur.
-
Dguy’lardan şehir takıntısı vs olan yani ben Ankara’da yasamak istemiyorum mahiyetinde takıntısı olup bu şekilde özel durumlar olmadığı sürece KOSGEB’e başvurmaları hata olur. Öyle bir hata yapmazlar umarım. Dguy, Kosgebten iyidir.
Bence Dguy>KOSGEB>Guy’dur. -
@andelib bir isin karekterine uyup uymadigini bilmek icin o isi ogrenmk lazim artisiyla eksisiyle burasida bilakis bunu ogrenme yeri meslegi ogrenmeye calisan birine bu hitabin hosuma gitmedi sozlerindeki art niyeti aynen iade ediyorum
-
bugün başvuru yapanlar hangi ili kaç puanla yazdıklarını paylaşabilirler mi?
-
Arkadaşlar bir önceki alımda Kosgebte uzman yardımcısı olarak göreve başladım . Başlıkta yazılanları okuyunca kendimi tutamayarak birkaç birşey yazmak istedim. Guy için Kosgebten daha iyi diyen arkadaşlar ya Guya hakim değiller ya Kosgebe . Sözleşmeli olarak çalışıyor olmamız aslında hiçbir koruyucu hakkımızı elimizden almıyor bir 657linin iş güvencesi ne ise bizde aynı haklara sahibiz. Maaş olarakta merkez uzmanlıklardan fazla alıyoruz çünkü yemek yardımı gibi ek haklarımız var bunun haricinde evlilik yardımı da alıyoruz. @hizmetli arkadaşımın bahsettiği gibi bir çok ilde saygın bir konumunuz oluyor. Yapılacak iş zor bir iş çünkü içinde para var . İnsanlarla uğraşmak en zoru ama yaptığınız işin sonunda Allah razı olsun sizden lafını duymakta paha biçilemez. Yaşamayacağınız ili asla tercih etmeyin ve puan paylaşımı kesinlikle yapmayın çok yanılırsınız. Mülakatta size ili neden tercih ettiğinizi soracaklar geçerli sebeplerinize ikna etmeniz size yardımcı olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun illerdeki arkadaşlar tarafından dört gözle bekleniyorsunuz
-
Ayrıca sözleşmeli olmanızın şu avantajıda vardır. Başka bir kuruma atandığınız takdirde sözleşmenizi fesh edip gidersiniz muvafakat ile uğraşmanız gerekmez.
-
@ilanmılano kesinlikle hocam.
İlan sayfasında mail adresi yazılı arkadaşlar oraya bölüm mağduriyetini dile getiren kısa bir yazı yazarsanız eminim göze çarpacaktır.
Kamu yönetimi geçen sene vardı zaten bu sene çıkarmışlar -
@tokyo Hocam hayırlı olsun öncelikle siz hangi ile yerleştiniz bir de mülakatlar ankarada mı oluyor?
-
@tokyo Hocam mülakatta detaya çok giriliyor mu ?
-
@tokyo hocam mülakat listesi başvurular bittikten kaç gün sonra açıklanır?
-
Boş laftan önce başvuru yapmayı deneyin , sabahtan beri başvuru yapılmıyor
-
Kosgeb 3600 ek göstergeye sahiptir 6000 e yakın maaş alırlar. Sözleşmeli mevzusunu çok yanlış anlamışsınız
-
92,6 puanla artvin yazacağım. inşallah gelir.
-
Diploma denklik yurt dışı öğrencileri için sadece değil mi ?
-
Yorumları erteleyelim Twitter’a bekleniyorsunuz gençler
"MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi -
@f-hayek il verip kendimi afişe etmiyeyimde şimdi evet ankarada oluyor