2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aybala fotoğraf yükleme de istemiyordu yanlış yapmadık umarım
-
@aybala Evet fotoğraf göremedim ben de. Sadece denklik belgesi yalnızca denklik istenilen bölümler için değil mi? benim o kısım boş kaldı da
-
Guydan dahami iyidir kosgeb bi fikrim yok
-
@kaimoğlan evet o kısımda boş. Bizi ilgilendirmiyor orası.
-
@robocop guy 657 kosgeb sözleşmeli
-
@robocop Puanınız kaçtı hocam
-
@f-hayek 86
-
@robocop Guyu kazandınız mı peki? Bu arada 96-97 demediğiniz için teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ben Sisteme giriyorum sınavlar sekmesine tıklayıp sınavı seçiyorum ama sayfa açılmıyor boş ekran kalıyor. Benden başka böyle olan var mı acaba?
-
ilk gün başvurularda sıkıntı olabiliyor. yinede kurumu arayıp bilgi vermek lazım.
-
puanım düşük, edirne düşünüyorum. gelirse şansına.
-
@jamal-khashoggi neden edirne hocam merak ettim
-
@f-hayek evet guyu kazandim kardesim
-
@robocop belki düşük olur diye. işiniz varsa neden başvuruyorsunuz?
-
@mbguy benim de aynı şekilde oluyor, e devleti aradım bizim sistemimizde sıkıntı yok dediler, kosgebi aradım bizde sıkıntı yok dediler. kaç farklı tarayıcı kaç farklı cihaz denedim olmadı. inşallah düzeir.
-
@robocop hocam guy'u bırakıp burada mı çalışacaksınız gerçekten?
-
@jamal-khashoggi hangisinin avantajli oldugunu ogrenmek icin yazdim eger kosgeb avantaji yuksek bi meslek olursa tabikide basvurumu ypardim artik gelir gelmez gelir gelmez
-
@blueberry yok sordum hocam merak ettim meslegi
-
@robocop açıkçası ben bi fark göremiyorum. Bence Guy daha mantıklı çünkü 657 e tabi ve görev tanımı olan bir meslek hele ki küçük bi ilde çalışkyorsanız çok çok daha iyi. Kariyer ve iş öğrenme açısı size kalmış guy olup vergi mevzuatına hakim olduktan sonra akademisyen olan bir çok insan var ve Türkiye de vergi babası olarak adlandıran ve hocam olan Şükrü Kızılot bunun örneği. Kosgeb de ise ilerleyen süreçte danışmanlık vs yapabilme imkanı var tabi o da çevrenize bağlı. Bence guy dururken tercih edilmez kosgeb.
-
@robocop bence karakterinizi önplanda tutun kariyer vs çok düşünmeyin. Eğer yaptığınız iş karakterinize uygun ve siz o işle anılıyorsanız siz o işte kariyer yolunu zaten açmışsınız. Bence meslek için karakterini değiştirme.