2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@ilanmılano iktisat, maliye, işletme yazmışlar. sizin için ilanı mı değiştirsinler?
-
@blueberry çok sürmemişti diye hatırlıyorum ama mülakat sonrası açıklanması 6-7 ayı buldu
-
@yorgunisletmeci zarf çekiyorsunuz her zarfta bence kolayıda var zoruda var biraz şans işi ama zarf dışında sorularlada muhattap oluyorsunuz tabiki komisyondakilerde size kosgeb ile alakalı dersler ile alakalı sorular yöneltebiliyor.
-
@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@ilanmılano iktisat, maliye, işletme yazmışlar. sizin için ilanı mı değiştirsinler?
Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sizin için daha hayırlı olur. Niye rahatsız oluyorsunuz bi ilan varsa genel bir puanla alıyorsa herkes başvurabilmeli kimse yarışmaktan korkmamalı böyle enteresan ilanlardan medet ummak yerine çalışın ve daha yüksek puanlar alın. Bu forumda kimsenin kalbini kırmamışımdır bugüne kadar normal hayatta da kalp kırmayı sevmem. Lütfen dikkatle yorum yazın benim iletilerime yada yazmayın.
-
@josborne sıralamanız kaçtı
-
@tokyo Kusura bakmayın o açıdan düşünmedim hiç. Teşekkür ederim
-
bölüm sıkıntı olmuş çeko kamu yön vs başvuramıyor iktisadi ve idari bilimler demiş virgül koymuş genel tanım ortaya çıkıyor ama öyle değil çünkü başvuramıyoruz çeko olarak boşunamı işletme çözdük sebebi neydi ki ?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Başvuru yapabilen varmı bugün siteye bir türlü erişilmiyor?
-
Arkadaşlar peki mülakat tarihleri belli mi acaba ? İlan metninde göremedim de ben.
-
87,2 ile bir umut başvuracağım
-
@robocop Dostum sen yanlış anladın galiba art niyetim felan yok inşallah başvurusun ve istediğin olur ama işe başlayıpta ya nerden geldim buraya deme sana tavsiyem. Git vergi dairesine guy ile konuş tatmin etmedi mi git bide kosgeb uzmanıyla görüş ve değerlendir. Yoksa kadroların hepsi senin olsun.
-
@andelib bende fikir sahibi olmk icin yazdim zaten benim puana gelmeyecegini dusunuyorum kosgeb memuruna sormktansa burda degerli uyelerin az cok fikir sahibi olduklarini dusundum
-
@tokyo hocam tam olarak neler yapıyorsunuz KOSGEB de siz meslek ile ilgili Bilgi verebilir misiniz rica etsem bir fikir edinmek için meslek ile ilgili
-
İleti düzenlenmiştir.
-
89.9 puan ile başvurmayacağım. Başvuracak arkadaşlara başarılar.
-
@ilanmılano mesaj ve arama yolu isle isteğimizi dile geitrelim. daha önce değişti yine değiştirebiliriz.
-
@aroma kesinlikle bir artıdır. Çünkü daha sonra tayin ile yormazsınız yerinizi doldurmak için uğraşmazlar
-
@muzgor KOSGEB KOBİ dediğimiz işletmelere çeşitli programlarla hibe desteği sağlayan bir kamu kuruluşu girişimcilik kobigel arge desteği gibi 9-10 tane destek programı var bulunduğunuz ildeki kayıtlı kobiler sistem üzerinden uzmanlara dağıtılıyor büyük illerde herkesin uzmanlaştığı bir destek programı var ama küçük bir ilde tek başınıza çalışıyorsanız sizden tüm destek programlarına hakim olmanız ve işlemleri gerçekleştirmeniz beklenir. Proje incelersiniz kurula fikrinizi söylersiniz ve işletmelerle genelde siz direk muhattap olduğunuz için görüşleriniz önemsenir. İşletmelerin farklı kalemlerdeki ödemelerini de siz inceleyip hazırlarsınız onun haricinde makine teçhizatlar için birsürü işletme gezer bulunduğunuz şehirde girmediğiniz gitmediğiniz yer kalmaz tabiri caizse çeşitli kurumlarda eğitim verirsiniz. Bu sayede kendinize olan güveniniz hitabetiniz vs gelişir. Aynı zamanda KOSGEB bir yenilenme içerisinde sanayi odaklı olmaya tekrar dönüş yaptı bu sayede uğraşacağınız kesim daha ufuk açıcı olacaktır.
-
Arkadaşlar Guy ne is yapar dediklerinde? Her işi yapar şeklinde düşünün. Sekreterlik yapan, Veznedarlık yapan, hatta ve hatta şoförlük yapan bile var. Özellikle veznedarlık ve sekreterlik yapanlar çok. Haliyle guyun neredeyse hiçbir yönü Kosgebten iyi değil. Tek artısı 657 ye tabi olmasi. Kosgepte de cezai hükümler anlamında 657 ye tabisiniz.