2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@ceteris Belirsizlik korkutuyor aslında.İstanbul yüksek kapatırsa falan başka bir il daha düşük kapatabilir uyurken bunları düşünüyorum ya kaçarsa diye.Taktik ve şans meselesi olacak gibi.
-
@aroma yazın hocam nasipte ne varsa o gelir başa Van'ı ben de düşündüm ama oraya içim ısınmadı bir türlü. Gelişmişlik yönünden daha avantajlı gibi ama bileyim... Tunceli'yi de böyle isteyerek yazan az kişi vardır bence
Bu kadar Tunceli deyince kafamda şu çalmaya başladı
https://youtu.be/LqFxVffufaE -
@yorgunisletmeci haklısınız. O yüzden herkes puanını yazsa daha kolay olur aslında
-
Kırklarelinde ikamet ediyorum umarım bu bi şans olur ilk defa bi faydasını görebilirim
Bu kriter etki edermi arkadaşlar?
Puanım 94.6 -
İleti düzenlenmiştir.
-
Benim baba tarafı tuncelili.Bir kez gitmiştim gerçekten çok güzel bir yer.Suyu havası harika.Nüfusu düşük çok gelişmiş bir yer değil.Kışları da çok soğuk geçer.Yazları güneş kavurur ama gölgede çok ferahtır.
-
@scitovsky etki ettiğini söylüyorlar hocam. Mülakatta yazdığınız şehirde uzun bi süre yaşamak istediğinizi ikna etmek gerekiyormuş sanırım. @hizmetli öyle söylemişti.
-
@sehrayin 90,2 erzurum
-
@makabi bugün bende 89 küsürle erzurum yazacaktım vazgeçtim. başka il mi kalmadı. van düşünüyorum şu an.
-
Askerlik ile ilgisi bulunmamak diyor. 28 hazirana kadar askerliğim devam ediyor olacak basvuru yapabilirmiyim.
-
89 puanım var tunceli-kars arasında kararsızım.
-
doğu illeri yüksek kapatabilir.
-
@metin2500 Başvuru e devlet üzerinden yapıldığı için orada görürsünüz hocam. Eğer başvurunuzu kabul etmezse de kurumla bir görüşün derim
-
başvuru yapanlar var mı?
-
Buna başvuru yapan dguy da gördüm ya Allah gözünüzü doyursun bu mübarek günde!
-
Benim favorim nevsehir ve afyon. iç anadolu ve özellikle ankara dan yuksek puanlilar buralari yazacak gibi geliyor nedense
-
başvuru yapabilen var mı? e devlet ekranında kalıyor boş bir sayfa olarak.
-
@byfarukates siz nereyi yazacaksınız
-
@ceteris nevşehirde ikamet ettiğim için nevşehir düşünüyorum
-
@byfarukates puanınız kaçtı