2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@legolas ben Osmaniye düşündüm 90.04 ile. Ama kararsızım keşke herkes yazsa da doğru tercih yapabilsek
-
@ceteris bölüm bazlı sıralama kaç hocam?
-
@onuktekin O da var hocam beşer onar kişi de olsa eksilenler hep yüksek puanlılar oldu inşallah dediğiniz gibi olur da yüksek kapatmaz
-
@f-hayek hadi inşallah açıklanmayan mülakatlar açıklanmış olsa rahatlardık.
-
@blueberry 179 hocam. siz nereyi düşünüyorsunuz
-
91.2 puanla nevşehiri yada afyonu düşünüyorum. Kimsenin puanı garanti değil ona göre başvurun bence. Sonuçta 4 kişiyi mülakata çağırıyorlar. Birileri çok kötü patlayacak gene.
-
85,5 ile sanırım hiç başvurmaya gerek yok
-
@ceteris benim puan 88'lerde doğu düşünüyorum.
-
@mrnobody biz de nevsehir düşünüyoruz 93 bi daha dusunelim
-
@legolas ahaha kaç arkadaş
-
@mrnobody ben ve 5 arkadasim
-
Merak edenler için biraz mülakattan bahsedeyim. Bölümünüz ile alakalı olacak şekilde bir zarf çektirilip, zarfta yer alan iki adet soruyu cevaplandırmanız istenir. Neden o ili tercih ettiğiniz kesinlikle sorulur ve tatmin edici bir cevap beklenir. Her ne kadar tersi söylense de iller arası yer değişiklikleri sık yaşanmakta olduğundan, Başkanlık hayli rahatsız olduğu bu uğraştırıcı durumun üstesinden gelmek adına özellikle son alımlarda atayacağı kişinin o ilde uzun süre kalıp kalamayacağına dikkat etmektedir. Bu konuyu kesinlikle gözden kaçırmayın, sizin elenme veya alınma sebebiniz olabilir. Bunun dışında Türkiye Ekonomisi ve KOSGEB mevzuatı çalışmanızı tavsiye ederim. Buralardan sorular gelir. KOSGEB 2019 itibariyle bir vizyon değişikliği yaşadı. Bu konu hakkında genel bir fikir sahibi olmak için Başkanımız Cevahir Uzkurt'un açıklamalarını izleyin, not edin. Bu konu hakkında KOSGEB'in web sitesinde ve youtube da yeterince video var, mutlaka izleyin. Ve olmazsa olmaz Türkiye gerçeklerinden olan bir "dayı" arayışını da ihmal etmeyin derim ben..
-
@legolas Şaka olmasını temenni ediyorum
-
@hizmetli iyisin hoşsun da son dedigin Dayi mayi hic hos olmadi
-
Arkadaşlar kpss branş bazlı sıralamalarınıza bakarken işletme iktisat ve maliye nin üçünü birden seçebiliyormuşuz yeni farkettim. Bu şekilde bakarsanız bi fikir olur en azından.
-
Arkadaşlar kpss branş bazlı sıralamalarınıza bakarken işletme iktisat ve maliye nin üçünü birden seçebiliyormuşuz yeni farkettim. Bu şekilde bakarsanız bi fikir olur en azından.
-
@hizmetli öncelikle aktarmaların için Tesekurler
bölüm bazlı derken hocam? Yani iktisatçılara sadece alan iktisat maliyecilere alan maliye mi.
Zarf üsülü sadece bununla sınırlıysa iyiymiş hocam.
Gerisi zaten tr ekonomisi falan her sınavda gelır onda bir şey yok yel korkumux alan dağılımı nasıl olacak diye. -
değerlendirmenin nasıl olacağını yazmamışlar
-
@mrnobody hocam bu puana branş bazlı sıralamanız kaç
-
@ceteris işletme olarak 55. Hocam. İşletme iktisat maliye olarak 120. Genel de 160.