2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
bu başlık manipülasyon kokuyor.dikkate almayın kimseyi.muğla ve izmirden yine süpriz çıkabilir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
94 puana istanbul, izmir bile gelir.
-
94-95 puanın sıralamadaki yeri ilk 100 dedir mülakata 96 kişi çağrılacak hadi 100 olsun düz hesap
-
@blueberry Kesinlik yok işte başvurduğumuz ilde ilk 4e girmemiz gerekiyor ki belirsizliği yaratan bu. ben 95.7 puan ile başvuracağım önümde 17 kişi var. bu 17 kişi ile aynı yere başvurursam tabi giremem ilk 4e.bu nedenle 95.7ye gelmeme ihtimali elbette var.
-
@blueberry manipülasyon kokusu var
-
@yorgunisletmeci Hocam açıklanan sınavlar da var, başvurmayacak kişiler var. il tercihi var. Bir çok değişken var. tabiki yine de söylediğiniz gibi bir ihtimal mevcut.
-
Yapmayın Allah aşkına. ramazan günü insanları kandırmayla elinize hiç bir şey geçmez, kul hakkı yemekten başka.
-
Şunu da belirteyim,iş arayan herkes başvurmalı.puanı nispeten düşük arkadaşlarıma da söylüyorum başvurun diye.95 puana gelmeyen bir il olabilir,82 puana gelen il olabilir.Taktik ve şans.Burada manipülasyon da elbet olabilir bunlara gelmeden tercihimizi yapmalıyız.
-
ya arkadaşlar soruldu yazıldıysa çok özür diliyorum ama panik oldum geçmiş sayfalara bakamadım.
dün sisteme giriş yapmadı bilgisayarım, başvuru yapamadım. bugün giriş yapabildim ama bu sefer de iletişim bilgileri bölümünde e devletten adres bilgim gelmiyor. benim gibi başına gelen oldu mu acaba? olduysa nasıl çözümlediniz?
yardımcı olursanız çok memnun olurum. -
94 puanla korkuyomus ya hey allahim
-
Arkadaşlar manipülasyon elbette olacak haklısınız malesef var böyle kötü niyetli insanlar. Ama kimse tüm olasıkları hesaplayıpta düşük kapatacak şehri bulamaz. Poker oyunu değil bu rakipleriniz karşınızdaki sandelyede oturmuyor. O yüzden yazın aklınıza yatan yeri geçin gidin. Kimse nasibinizi çalamaz sizden. Bu çok taraflı bi iş ceteris paribus işlemiyor burda malesef. İstediğiniz kadar zeki olun. Nasip kısmet işi yapacak bişey yok.
-
Arkadaşlar ben başvuru yaparken eski oturduğumuz adres çıktı yeni adresi e devletten güncellememe rağmen başvuruda hala eski adres çıkıyor. Yardımcı olur musunuz
-
Twitterdaki iş teftiş sonuçlarının açıklanması etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz
-
Başvuru da başvurunuz alınmıştır mesajı aldıktan sonra geri sayfaya dönerken sgk web felan fiştan hizmeti verememesinden sonra diye bir uyarı geldi size de geldi mi o? Bide yeniden girince şu şu tarihte başvurulmuştur diye bişey çıkmıyo yeniden aynı başvuru ekranı geliyor ama bilgiler yüklediğim dosya aynı. Sizler de de böyle mi?
-
Yüksek kapatacak iller bellidir. İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Muğla, Samsun ve İstanbul olabilir. Onun haricinde pek yüksek kapatacağını düşünmüyorum. Bu yorumum dahil manipülasyonlara dikkat etmek lazım. Ben şahsen İzmir, Gaziantep, Bursa düşünüyorum.
-
Arkadaslar denklik belgesi kısmında ne yaptınız orayı geçemiyorum
-
@baybilgilisss bu hic öngörülecek bir sey değil hocam her defasında mutlaka şaşkınlıklar yaşanır. Izmir gecen yıl 85le kapatirken corum 91 örneği gibi. Daha iyi il daha yüksek de kapatabilir daha düşük de hic belli olmaz. Tamamen şans ve nasip işi. Ama bu illerden düşük kapatır denilecek il cok az bence. Doğudan birkac yer muhakkak ki her zamanki gibi düşük kapatır . Yanlış olmasın ama sanırım gecen yıl bitlis batman 80 81 gibiydi. Yani tamamen tutturabilmek önemli .neresi ne ile kapatır öngörmek mümkün değildir
-
@kubra111 insallah dusuk kapatır. Ben özellikle kendi yorumum dahil dedim. Bu da guy gibi kumar bir nevi
Siz nereye başvuracaksınız ? -
3 bölüm dışında olup başvuru yapabilen var mı