2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Guy gibi tek il mi tercih ediyoruz arkadaşlar?
-
@vaveyla 3 bolum saymis basvursun diye ama illa bunun disindakiler de basvursun istiyosunuz. Arkadaslar sunu birakin artik. Kurum belirlemis ne olacagini kimin basvuracagni
-
@zdrn Evet hocam sıkıntı yanı da o maalesef
-
@Legolas Bazı arkadaşlar başvurduğunu iddia ediyolar oyüzden sordum. Niye bu şekilde tepki veriyosunuz ki hocam
-
@vaveyla sizin ozelinizde digerlerine tepki oldu kusura bakmayin. Bölüm disi basvurdum diyenler yalan soyluyor. Diyelim ki basvurdu hadi sozluye de girdi bu adamin atamasini yapmazlar ki şartlari tutmuyor. Bizim de bölüm bazli ilanlara basvuramadigimiz cok oldu. Her sey kismet ...
-
@legolas anladım hocam saoğlun
-
@blueberry hocam bunun denmesinden korktuğum için silmeye çalıştım silemedim belirtmiştim bunu
-
@rootofallevil mülakatlardan elenince herşeyden korkuyorsunuz doğal olarak. birde yaş 35 olunca evham artıyor
-
@yorgunisletmeci benimde anlatmaya çalıştığım şey bu zaten hocam. guy da yaşananları gördük eskişehir ve izmir 70 le kapattı. bu arada tokat yazmıştım onu da değiştireceğim zaten ve buradan paylaşmak gibi bir hata yapmayacağım tekrar.
-
@mbguy e devletten girip adres bilginizi güncellemeniz gerekiyor. Bir süre sonra düzeltiyor.
-
@legolas garip mi geldi
-
@posteflatun tamamdır hocam teşekkür ediyorum
-
@mbguy rica ederim başarılar
-
Benim 90 küsür puanim var Önce kırklareli yazacaktim ama orası gelmez diye tunceli yazacagim simdi
-
Arkadaşlar özellikle yüksek puanlarla başvuracaklar. Yazdığınız illeri paylaşır mısınız. 80'li puanlar heba olmasın arada. İstanbul guy maduruyum bu seferde ilden gitmeyelim. Manipüle eden arkadaşlara da bu mübarek kandil gününde Rabbime havale ediyorum. En iyisini o bilir.
-
@adabazarrr dostum 80'lere kadar düşmez! boşuna başvuru yapma
-
@kebapçıhakkıusta puanınız kaç?
-
@adabazarrr 95.7 ile istanbul ikitelli düşünüyorum ama kesin karar veremedim. 80'lere düşmez diyenlere de itibar etmeyin gerçekten burada çalışmayı istiyorsanız başvurun,başvurmaktan zarar gelmez.yeter ki hobi olarak başvurmayalım.
-
@adabazarrr puan yazinca da yalanci muamelesi yapiyolar hocam , spekulator diyolar kendi caplarinda bize hakaret ediyolar .
-
Arkadaşlar diploma denklik belgesi olarak diplomanın ön yüzünün taramasını yükledim. Sorun olur mu acaba ?