2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@hizmetli 2017'de başvuru alındı. 2017 kpss sonrası olmasına rağmen öyle düştü puanlar.
-
@onuktekin benim aklıma bir şey takıldı ama sonuca tam olarak ulaşamadım. 2017 puan türü p24 ve gkgy 0.20 işletme 0.60 bu sene p28 gkgy 0.10 işletme 0.20 diğer alan dersleri(muh. Mal. Huk.ikt.) 0.15 buradan nasıl bir çıkarım yapabiliriz? Geçen sene işletmenin çok etkili olması puanların düşmesinde etkili olmuş olabilir mi? Bir de geçen seneki puanları baz almak ne kadar doğru olur yanıltma payı var mıdır
-
Aslında puanlar düşük değil 2017de. P24de 84-85 alan insanın sıralaması 250lerde falan. P28de 90 alanın kişinin sıralamasına tekabül ediyor malesef
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@kaymakam iki üç puan farkeder diye düşünüyorum. P24 üm 88.9 sıralamam 90. P28 im 91.2 sıralamam 160. P28 ler daha yüksek sıralamaya göre. Bu yüzden o listedeki puanlardan iki üç puan artırarak incelemek mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Geçen yılın p24 ünün 89 puan sıralamasını öğrenebilsek bu senekiyle kıyas yapabilirdik aslında.
-
@aroma hocam hayırlı olsun. sizede sanki herkes düşündüğünüz şehre başvuracakmış gibi geliyormu.
-
@mrnobody şöyle de bir etmen var hatta birden fazla
Herhangi bir yerde çalışıp başvurmayacak olan veya şimdiye kadar yerleşmiş olan bir de kaç tane vardır bilmiyorum ama geçen ilanda olup bu ilanda olmayan Kamu Yönetimi mezunları ve son olarak ilanın geçen ilana göre geç gelmiş olması. O 2-3 puanlık farkı kapatır mı bilemiyorum -
@kaymakam inşallah dediğiniz gibi olur. Bu durumda 81 le kapatan şehirler görmemiz lazım. Biraz iyimser geliyor bana ama umarım düşer o kadar. Bu sene şehir sayısıda fazla (altı şehir fazla). Öyle olunca puanlar daha çok dağılabilir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
başvuru yaptıktan sonra il değiştirebiliyor muyuz?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Bundan onceki alimda illere gore taban puana nasil ulasabiliriz
-
Esselâmu Aleyküm ve Rahmetüllâhu ve Berekâtuhu forum kardeşler.hocam başvuru yapmadan önce söyle madde yazıyor::
Diğer kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak, mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olduğunu tevsik etmek veya diğer kuruluşun ve KOSGEB'in muvafakatı ile mecburi hizmet süresini KOSGEB'de tamamlamayı taahhüt etmiş bulunmak,
yani başka kurumu kazandık mesala vmy geçiş izni vermiyor mu veya belli tazminat istyor. -
@onuktekin, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Bir yanlışım yoksa en son 2017'de ilana çıkmış.
Bu liste 2017 listesi 2017 KPSS 24 ile alım yapılmış. Bu listeye göre puanlar hakkında yorum yapabilecek arkadaşlardan iddia kuponu yapmalarını bekliyorum. Sevgilerimle.
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A7eaf4459-c987-4685-8e10-8f54b5eec494 -
İlk sayfada paylaşmıştı bir arkadaşımız. bu sayfaya getirdim yazısını ordan bakabilirsiniz en son alımın taban puanlarına
-
@kubra111 tesekkurler, sagolun
-
@kaymakam Bu sefer dönem içinde alımlar oldu,dguy belli oldu,guy belli oldu derken 90 üstünden baya bir eksilme oldu. İki puan türü arasındaki farkın yaratacağı etki büyük oranda azaldı bence. Fakat tek listede değil il bazında sıralama olacağı için en nihayetinde sonucu il seçimi belirleyecek. Bu alımda hem il sayısı daha fazla hem de yaşam şartlarının zor olduğu iller daha fazla.
-
Başvuran arkadaşlar linki bulamıyorum kosgeb sayfasında yardimci olabilir misiniz
-
@70mb https:/ /edevlet.kosgeb.gov.tr/OAuth?h=98D07AE4-D3BF-442D-9877-80F6E6497F86
-
@onuktekin teşekkürler