2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@70mb rica ederim
-
90 ile kars yazdım garanti olsun
-
diploma denkliği yüklemek zorunlu mu?
-
@jdfnnkehsjwofjep Sıralamanız kaç hocam
-
@f-hayek 129
-
@jdfnnkehsjwofjep tam puanınız nedir?
-
@jdfnnkehsjwofjep kars için çok yüksek puan değil mi bende düşünüyorum orayı
-
@לוחם-אינסופי yüksek puanlar doğuya yöneldiler. En iyisi Muğla yazayım ben 82,5 ile 90 üstü lütfen Muğla'dan uzak durun. 85 üstü deyim hatta rica ediyorum lütfen
-
@onuktekin Muğla 75e düşmez mi ki ya
-
@לוחם-אינסופי sizin puan 89 değil miydi hocam?
-
Buralar çok tehlikeli oldu sanki kötü kokular geliyor:)
-
@f-hayek Bu sene bi garanticilik var. Bunu guy da fena yaşadık. Devam ediyor sanki. Arada kötü niyetliler manipülasyon yapmaya çalışsa da genelde garanti olsun diye doğuya yönelme var sanki. E o zaman batı da işler değişir
-
Doğuda o kadar şehir var. Bence ilk akla gelen yeri yazmayın. Tecrübeyle sabit.
-
@onuktekin Aynen hocam guyda önceki seneyi baz alıp bi tek kendilerinin aynı şekilde yaptığını düşünenler patladı. Umarım burda da öyle olmaz. Ama 10 şehir konuşulduysa 9u doğu. O yüzden batı çok cazip gelmeye başladı
-
@mrnobody Urfa popülerdi guy da sanki
-
@f-hayek işin kötüsü bu şekilde davranıp yüksek puanla sıralama dışı da kalabilirler Şimdi desek ki: Hadi kim nereyi yazacak listeleyelim kimse mağdur olmasin.Kimse kimseye güvenemeyecek. Bakalım nasıl bir tablo çıkacak.
-
@f-hayek bende bu mantıkla batı düşünenlerdenim. Çok güzel patlayacam ama hissediyorum dediğiniz gibi kim ne düşünür bilemeyiz.
-
@onuktekin Yok hocam ya onu başta ben bi dile getirmiştim ama sonradan düşününce forumun takipçisi çok pusuda bekleyenler de çok dolayısıyla pek mantıklı gelmedi ama sırf garanti olsun diye doğuya talep var baya sonuçlar nasıl olacak çok merak ediyorum
-
Ama arkadaşlar şöyle bir durum da var ki bence buraya girip doğu seçeceğini belirtenler il tercihte doğru diyor olsalar da kesinlikle puanlarını yüksek belirtiyor bence 90 aşağı puanıyla konuşan olmadı neredeyse. Bu 120 puanımla Van tercih ediyoruma benzedi :)) Pek ihtimal vermiyorum herkesin doğru beyan ettiğine . O yüzden batı düşük kapatır demek de yanlış olur ki keza gecen alımda manisa vs 91 gibi yüksek de kapatmış yani. Haliyle doğuda da batıda da muhakkak daha düşük kalanlar olacak. Ama işte nasip . Bunu son güne düşünsek de bi matematiği yok ne yazık ki. O yüzden tavsiyem daha garanti gördüğümüz içimizden geçeni tercih etmek
-
94 puanla batman yazan bile var, hakikaten ilginç.