2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@mrnobody Nereden doğrulatacağız hocam benim ösym ile bağlantım yok maalesef
-
Kurumdaki arkadaşlar mülakatta yazdığınız ili neden yazdığınız konusunda ikna edici cevap bekleyecekler demişlerdir. Ankara’nın doğusuna geçmemiş arkadaş Kars’ta, Van’da kalıcı olacağını nasıl ikna edebilecek acaba??
-
@felix-felicis hocam o kısmı fazla düşünmüyorlar, amaçları bir an önce kendimi mülakata atayım.
-
@f-hayek bi foto yeterli olur dert ettiğin şeye bak
-
Arkadaşlar irtibat adresi boş çıkıyor ve ilerleyemiyorum sizde de bu hatayı verdi mi
-
Yazın bakalım yuksek puan aldığını söyleyip falan ili yazdığını söyleyenler...
Bu hayata en iyi yaptığım şeylerden biri de stalk
Manipülasyon yapanları tek tek bulup burda ifşa edeceğiz inş
Du bakalım az kaldı bayramdan sonra belli ederiz gerçekten o puanı alıp başvurmuş mu.
Kimsenin hakkı yok arkadaş manipülasyon yapmaya bulduğumuzu ip engelemesi dahil ne gerekiyorsa yapılması için admınlere ileteceğiz.
Vallahi sizi bu forumdan sileceğiz manipülasyoncular... -
Bir guy bir de kosgeb var galiba rus ruleti oynatan:) ben 2017 de kosgebde kendi memleketimi yazmistim gelmedi, baska illerden gelebilecek yerler vardi sonra aciklaninca gordum. Ya nasip diyeceksiniz artik:)
-
Konuyla hiç ilgim yok fakat pişman olacağınız şehri yazıp sonra tayindi yer değişikliğiydi uğraşmak durumunda kalmayın. Tabi kurum tayin işine sıcak bakar mı bilmem. Kimi bölge müdürlükleri yetişmiş elemanını kaybetmemek adına tayine sıcak bakmaz.
-
@sbf1983 hocam sıralamanız kaçtı geçen yıl p24'te?
-
@blueberry 2017 kpss p24 de siralamam 570 civariydi hocam. O zaman 84-85 puanlar is yapmisti ama bu sene kestiremiyorum.
-
hocam o zaman bu sene de o sıralamalara düşmez mi?
-
@blueberry hocam bilemiyorum ben artik yastan dolayi giremiyorum sinavlara o yuzden bir tahminde bulunamiyorum. 2017 kosgebin mulakata kalanlarin mulakat listesi var. Soyle soyliyeyim 570 siralama o donemlerin 83.20 puanlarina geliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Bana rize, bitlis falan geliyordu sanirim. Kendi ilim de 84 kusurla kapatmisti.
-
@sbf1983 Anladım hocam. Bu sene 89,00 250 sıralama yapıyor. Puanlar biraz yüksek ama sıralamalar önemli.
-
Bu adres guncellemesi ve denklik icin dosya ekleyemeyen bir ben miyim kamucuyum
-
@issizmezun nasıl yani hocam kamucu olmanıza rağmen basvurabilidiniz mı?
-
Arkadaşlar diploma denklik eklemedim direk geçtim. Devlet üniden mezun oldum sonuçta gerek var mıydı buna ?
Başvurumu onayladı mail de geldi. Tamam mı şimdi yani yoksa kuruma mail mi atayım. -
@te_go_çı Hocam denklik belgesini ilanda yazan iibf haricindeki, işletme iktisat maliye bölümlerine denk olanlar yüklüyo. Yani bir şey yüklemenize gerek yok. Hayırlı olsun
-
@f-hayek Hocam öncelikle Tesekurler cevabınız için. yani devlet unı/ maliye iktisat mezunu olarak o adımı es gecıyoruz degıl mı doğru anladım umarım
Bu arada hepımız için inş hayırlısı olur. -
@te_go_çı Aynen hocam iibf mezunu olup geçerli bölümlerde okuyanların denklik belgesi yüklemesi gerekmiyor. Denklik belgesi diğerleri için. Atıyorum bi kişi şemdinli üniversitesi tıp fakültesinde iktisat okuduğunu iddia ediyorsa onun için denklik belgesi gerekiyor