2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@f-hayek eyw hocam. Bu sefer bayağı açık oldu ;))
-
@gresham-t yok basvurmadm henuz denklik kismina ne ekleyecm bilmiyorum hocam
-
Ailem muğlada olduğu için burayı yazdım. Puan 93 küsür. Burayı bilen biri olarak mülakata kalsam komisyonu ikna edebilir miyim acaba. Bi arkadaş o şehri neden seçtiğinizi iyi açıklayın demişti. Artık mülakatta memleket özlemine dayanamadım diye giriş yaparım :)) Başka başvuran varsa yazabilir mi birbirimize yardım edelim açıkta kalmama konusunda
-
@keynesyenadamm sıralamanız kaç hocam
-
@keynesyenadamm sıralama kaç hocam? karşılaştıralım.
-
Merhabalar,basvuru yaparken "beklenmedik hata olustu"uyarısı veriyor.. Bilgisi olan var mı acaba ?
-
Arkadaslar bence ikna kısmına gereksiz takılmayın. Mülakatta size orayı nicin sectiginizden ziyade orada gercekten yaşamayı istediğiniz ölçülür. herkes memleketini yazacak diye bir durum yok yani .Van dahi yazmış olsanız eğer ki gercekten kalma arzusunda iseniz mülakatta iyi cevaplarla bu kısım hallolur. O yüzden içinizden geçen ve size daha uygun gelen ili seçiniz derim
-
@ceteris Nasıl bakıyoruz hocam sıralamaya
-
@kubra111 Haklısınız tabi , ama kurum içinde özellikle çok yer değiştirmeler olduğu için bu konunun üstünde durduklarını duymuştum, Vana gidecek insan eğer normalde o bölgede yaşamıyorsa sonradan batıya geçmek için uğraşacaktır
-
@keynesyenadamm 93 puanınız varsa açıkta kalmama konusunda yardıma ihtiyacınız yok demektir. Yanlış anlamayın ama hesabınız çok yeni ve bu yazdığınız ilk ileti. Ha ben başkalarına yardımcı olmak isterim derseniz eğer başvuru puanınızı fotoğraf olarak yükleyebilirsiniz.
-
@keynesyenadamm maşallah 93 puanı var.bu sene ilk defa bi yere başvuruyo galiba ki yeni hesap açmış.
maşallah gerçekten çok zekice.
BUSTED.... -
95 e yakın puanım var diyen arkadaşların hesapları neden çok yeni. Ayrıca bu arkadaşları benzer ilanlar da, örneğin botaş, neden görmedik. O zaman da bildiğim arkadaşların hiç birisi yok bu başlıkta. Ayrıca bu yeni katılım gösteren arkadaşları sgk başlığın da da göremiyorum. P28 le p23 çok uzak değiller birbirlerine. Sgk ilgilerini çekmedimi acaba?
-
@mrnobody Vakıfbank müfettişlik için telefon bekliyorlar hocam Özel sektör için KPSS a dan 93 almışlar cv kalın olsun maksat
-
@emine-sağlam bende de aynisi oluyor. Şehir tercihi yapıp devam etmeye çalışıyorum beklenmedik hata diyor
-
Burada insanları manipüle ederek yiyeceğiniz ekmekten hayır gelmez. Şerefinizi,haysiyetinizi ayaklar altına almayın.
-
Beklenmedik hata durumu veriyor. Ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
-
@johnstuartmill hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
-
@mrnobody gerçek puanı kaç merak ediyorum. 93 puana kadar biraz fazla sallamış, ayar kaçmış.
-
95 puana da seçeceğiniz il gelmezse bırakın bence bu kpss işlerini, çünkü strateji kurmayı beceremiyorsunuz anlamına geliyor.
-
@onuktekin bilgisayardan da girdim telefondan da olmadı. Google dan giriyorum.