2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@onuktekin evet
-
@muzgor hocam tarayıdan çerezleri silin öyle deneyin. Ad block varsa kapatın. Bilgisayardan Microsoft Edge ya da Chrome ile girin. Bir de böyle deneyin.
-
Suan kimse basvuramadi galiba Bence sistemde hata var bende 2.adimdan ote gidemedim pazartesi is saati baslayinca duzeltirler gibi geliyor
-
@hak-111111 en kötü telefon açmak lazım
-
@hak-111111 yani ben başvurumu yaptım bayramdan önce. Bayramdan sonra düzelir bence.
-
İstanbul ikitelli yi yazmayı düşünen varmı arkadaşlar? Bi ben mi karar veremedim nereyi yazacağıma.
-
@mrnobody Ben ikitelliyi yazdım.Evime en yakını o
-
Zor karar oldu ama 89 küsürle Kars için başvurumu yaptım.
-
Sistem düzeldi mi arkadaslar
-
@yorgunisletmeci hocam kaçtı puanınız
-
@modigliani 95.7
-
Basvuruyu yapamayip simdi yapan var mi acaba
-
Defalarca denedim 2.adımda takılıyor çerezleri de temizliyorum durum yine aynı sizin de mi boyle arkadaslar ?
-
Arkadaşlar 2013 de bu yana kpss sektörünün içinde olan alandan atanmış bir kerdeşiniz olarak bu 90 üstü puanım var şurayı yazdım burayı yazdım diyen şahışlara inanmayın bunların yüzde 90 ının dogrulugu tartışılır çok degil tercihler bitsin hangi ilin kaç puanla kapattıgını görünce bana hak vereceksiniz yaşanmış bir gercektir daha önceki yıllarda hem guyda hemde kosgeb de
Hatta malumlar sitedeki eski kosgeb alımlarının yorumlarına bakabilirsiniz .. -
@iktisat2009 hocam herkes sizin dediğiniz gibi değil. Burada aylardır tanıdığımız arkadaşlar var. Benzer ilanları beraber kovaladığımız, puanlarını zaten bildiğimiz vesaire. O arkadaşlara manipülasyon yapıyosun demek taktir edersiniz ki haksızlık olacaktır. Ha adam yeni hesap açmış, 93 le şuraya başvurdum demiş sonra kaybolmuş, hesabını bile açmıyor. Bunlar da kendini belli ediyor zaten.
-
@mrnobody hocam zaten bende yüzde 90 ı dedim lakin illerin puanları açıklanınca görcez kaç tane 90 üstü arkadaş var illlerde tek il tercihli kurum sınavları her zaman manipülasyona cok müsaittir tecrübe ile sabit .
O yüzden arkadaşların gönül rahatlıgı ile akıllarından gecen illeri yazmalarını tavsiye ederim -
@iktisat2009 kast ettiğiniz ben isem istanbul ikitellide sıralamaya girersem görürsünüz 95.71 puan.Manipülasyon gibi bir amacım yoktur.Bazı insanlar da inanmak istemediği için inanmayın diyor.Ama şu bir gerçek yüksek puanlı çok fazla kişi bekliyor 2018 puanıyla.Bunu bilmeyen yok.
-
@yorgunisletmeci tabiki açıklanınca görcez hocam şahsi algılamayın
Bnm söylemek istedigim manipilasyon yapıp vebale giren insanlaradır
Sizin dogru ise ne ala
80 üstü her arkadaş kormadan gönlünden gecen ili başvursun derim hangi ilin kaç ile kapatacagnı kimse bilemez denemek te fayda var -
iletişim bilgilerine kadar geliyorum irtibat adresini yazın diyor ama yazmaya izin vermiyor. aynı hatayı alan var mı
-
@iktisat2009 80 üstü puanı olanlar korkmadan tercih yapsın diyorsunuz ama burada 89 puana düşer mi acaba diyor insanlar. Bunun guy gibi 1000 kişilik alım değil 24 kişilik bir alım olduğunu hatırlatır ve akabinde insanlara boş umut vermemenizi rica ederim.