2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@blueberry sizin düşüncenize göre boşa umutlanmayalım nasılda gelemez diye hiçbir sınava basvurmayalım o zaman ..
Başvuru sonuçları bittiginde puanlar açıklandığında 1-2 ilde olsa 80 lerde kapattır ve sizin gibi insanların umudunu kırıp vebal alan şahışlar olur...
Tabiki ilan geldiginde başvuru puanı yeten insanlar başvurcak gelir gelmez orası nasip işidir sonra ah vah etmek başvurmamasından iyidir
Guy degil 2 sebe önceki kosgeb ilanını nın forum konuşmalarını inceleminizi tavsiye ederin cok manipilasyon yapan oldu ve günaha giren oldu .. -
@blueberry
2013 yılının kosgeb alımında ne olaylar döndügnü şuraya bırakayım da bazı arkadaşlar faydalansın o yıllarda tercihini yap yoktu malumlar sitenin forumundan alıntıdır tarih ve saati de var..ahmet44can 15 Kasım 2013 06:37
Bundan sonraki senelerde açılacak ilanlar için yazıyorum; forumda 2013 başvurusu ile ilgili konu mevcut. Girip bakarsanız, listelerden önce ve sonra ne yalanlar döndüğünü görebilirsiniz.Sakın ola ki forumda veya burada yazılan yorumlara, puanlara inanmayın. Yalanın bini bi' para desem az gelir.
Ağrı için 94-95'le kapatacak diyenler, Ağrı'nın listesi belli oldu, boşuna yazmayın diyenler vardı, Ağrı'nın puanı 80'i geçmedi. Bu kadar rezilliğin içinde tercihlerinize dikkat edin. Bunları diyenler de kayıplara karıştılar zaten. Seneye veya başka senelerde alım olursa, umarım birileri bu mesajı görür ve ona göre önlemini alır.
-
Arkadaşlar ben kamu yönetimi mezunuyum, başvuru yapamıyor muyum hata veriyor mezuniyetiniz uygun değil diye
-
@estergon3457 işletme iktisat maliye bölümleri başvuruyor sadece.
-
Çok farklı var sanki bölümlerin vay arkadaş 92 puanla bı rakibiniz gitti hadi
-
@estergon3457 merak etmeyin hocam sistem bizim başvuruları da kabul etmiyor hala
-
@yorgunisletmeci kaç puanla yazdınız hocam ben de düşünuyorumda
-
@westworld 95.71
-
@yorgunisletmeci 95 baya yüksekmiş ama 95 ile başka beklediğiniz kurum vardır hocam herhalde aynı zamanda da değil mi
-
@westworld Malesef,sayıştay yazılı sonucunu bekliyorum sadece.bir de sgk mülakata hazırlanıyorum.bu sene ilan göremedik.
-
@olursaolur sizinki kemale erer hocam da biz hakkınızda hayırlısı olsun deriz
-
@yorgunisletmeci herkesin gönlünden geçen nasip olur inşallah hayırlısı .. Ben de ikitelli düşünüyordum ama korktum açıkçası 90 larda 2 kişi görünce
-
@westworld Tahmin yapmak zor olacak,90 ile mülakata kalamayan ama 85 ile kalanlar olabilir.Şans ve doğru tercih meselesi.Bu konuda kimse kimseye yardımcı olamayacak malesef.Başvuran herkes puan yazsa belki,ama manipülasyonlar da olacaktır.İyice düşünüp gönlümüzden geçeni yazmalıyız bence.Önceki alım puanlarının da yol gösterici olduğunu düşünmüyorum.Herkes önceki alıma göre tercih yaparsa ters seçim oluşabilir.
-
Sadece yuksek puanlilar yazinca 'görece' düşük puanlilar su puanla şurayı yazdım demek istemiyor..guy 2 vakasi olacak diyorum izmirde kontenjan bile dolmamıştı arkadaslar rahat olun gönülden gecen yeri yazın ..
-
Adres alanını kaç gündür dolduramıyorum, e devletten kendisi getireceğini iddia ediyor ama hangi browserı kullanırsam kullanayım bir türlü getiremiyor. Diğer kısımlara atlatmıyor, kendim yazmama izin vermiyor. Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim? Başvuru süresi geçecek hala bir çözüm bulamadım! Bir yardımcı olan olursa çok memnun olurum.
-
@öfkeli bende de eski adresim gösteriliyor. E devletten güncellemeyi deneyin denemediyseniz. Orada bilgilerim kısmından olacak yanlış hatırlamıyorsam.
-
@onuktekin hocam Allah razı olsun, çözüldü sorunum güncelleme yapınca.
-
Diploma denklik belgesinin resmini yüklemek yeterli mi yoksa ekstra başka birşey yapmak gerekiyor mu?
-
@klckyahilal iktisat, işletme, maliye bölümlerinden mezun değilseniz yüklediğiniz belge kontrol edileceği için başvurunuz kabul edilmez
-
@xuidi maliye mezunuyum