2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
arkadaşlar başvurunun son aşamasında neden diploma denklik belgesi istiyor acaba ? İşletme mezunuyum, diplomayı mı eklemek gerekiyor ?
-
@yigido89 ben işletme mezunuyum bir şey yüklemedim.
-
Başvurumuzu yaptık bakalım hakkımızda hayırlısı.İl seçiminde hiç bu kadar kararsız olduğumu hatırlamıyorum belki puanımın kritikliğinden kaynaklanıyor.
-
Arkadaşlar 1 ay kadar önce ikametgâhını taşımıştım ama başvuru da eski adresim çıkıyor o şekilde devam etsem bir skinti olur mu . Ya da nasıl düzelteceğim yardımcı olabilecek var mı
-
@f-hayek, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@yigido89 Hocam denklik belgesini ilanda yazan iibf haricindeki, işletme iktisat maliye bölümlerine denk olanlar yüklüyo. Yani bir şey yüklemenize gerek yok. Hayırlı olsun
️️️️
-
@falanfilan çok sağol hocam hallettim
-
@westworld hocam bir önceki sayfada açıklama var. Hala aynı olursa kosgeb i aradım eski adresle başvurun eğer listeye girerseniz sonradan bir dilekçe ile hallolacagini söylediler. Ama bir önceki sayfada kesin çözüm var. Ben o şekilde çözdüm.
-
Arkadaşlar başvuruyu yapıyorum iktisat mezunuyum fakat denklik belgesi yüklemiyorum her şey olmuş gibi duruyor ama başvurunuz onaylanmıştır diye bir ekran çıkmıyor donup kalıyor ne yapmam gerekli bilgisi olan varsa yardım edebilir misiniz ?
-
@drottinea mail adresinizi kontrol ediniz büyük ihtimal olmuştur başvurunuz cunku herkeste son aşamada ekran donması oldu
-
Bende başvurunuz tamamlanmıştır yazısı geldi ama mail gelmedi. Bu durumu yaşayan var mı
-
@clearman cook teşekkür ederim hocam hallettim
-
@herkesesu gereksiz posta kutusuna gidiyor. Oraya bakin gelmistir mail
-
İleti düzenlenmiştir.
-
irtibat adresi boş kalıyor e devletten nasıl düzelticez yardım edecek biri var mı
-
Liste ne zaman belli olacak ?
-
Başına gelip çözen var mı arkadaşlar adres e devletten sisteme düşmüyor , e develtte var adresim
-
@farukk__147 Hocam e devletteki ikamet adresiniz olduğu için forma yansıtmıyor orada yazışma adresi isteniyor kendiniz yazabilirsiniz
-
başvuru süresi uzamış.
-
@morand nerde yazıyor?
-
@f-hayek çok teşekkürler desteğini için