2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Arkadaslar işletme mezunu da denklik belgesi yüklüyor mu?
-
Ben maliye mezunuyum herhangi bir belge yüklemedim ama başvuru kabul edildi. O belge yükleme denklik için değil miydi? Yoksa eksik mi başvuru yaptım ki
-
Arkadaşlar nasıl başvuru yapılıyor ben sayfayı bulamadım linki atabilir misiniz?
-
@öfkeli hayırlı olsun:)
-
@veliat34 https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7051/kosgeb-57-kobi-uzman-yardimcisi-alimi-basvurulari
Siteye girince aşağıda mavi linke tıklayın hocam. -
Arkadaşlar ben başvuruyu yaptım ama başvurunuz alındı gibi bişey çıkmadı. Nasıl anlayacağız olup olmadığını acaba?
-
@mrnobody mail adresine başvuru kodu geliyor anında hocam kontrol ettiniz mi
-
@falanfilan siz deyince baktım hocam onaylanmış teşekkür ederim.
-
@mrnobody sağolun hocam hallettim.
-
91 Puanla şimdi İzmir yazsak gelmeyecek mi? O puanlarını yazanlar Ne yapmışlar öyle
İlla memleketimizin yanındaki(Gaziantep’i) şehrimi yazalım.
Sonuçlar açıklanınca o puanlar listede olmazsa ne yapacaksınız acaba ? Gerçi herkes fake hesaplarla ahkam kesiyor da... -
Gönlünüz neresini isterse oraya yazın. Manipülasyonlara itimat etmeyin.
-
88.8 ile istanbulu tercih ettim
-
@johnstuartmill hangi tarafı yazdınız hocam. Bende İstanbulu düşünüyorum da sizlere göre puanım düşük
-
Hocam ikametgah adresini değiştirdim ancak sistemde hala eski adresi görüyor e devlet yeni adresi görüyor nasıl düzeltebilirim. Yapan yardımcı olabilir mi?
-
@Başkent1910 bende maliye mezunuyum hocam ne olur ne olmaz diye diplomamı yükledim.
-
@clearman e devlet bilgilerim kısmında güncelle seçeneği var, onu bir daha güncelle ve bir daha dene olmazsa bir iki saat bekleyip tekrar dene
-
@falanfilan benim sayfam kismindan girip ordan bilgileri yenile diyorum acaba başka bir yerde de mi güncelle var
-
@clearman aynen o, ilk bende de o sorun olmuştu. Zaten çok önceden güncelle yapmıştım ama kosgeb yetkilisine email attım, cevap olarak bu şekilde tekrar yenileyip başvuru yapmamı istediler. Yine yeniledim düzeldi.
https://www.turkiye.gov.tr/adres-bilgilerim -
@modigliani anadolu yakasini sectim
-
@andelib iyi yapmışsınız hocam nasıl yüklediniz peki