2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@morand, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
başvuru süresi uzamış.
Kosgeb sitesinde hâlâ 13 Haziran yazıyor başvuru bitiş süresi. Siz nerden öğrendiniz uzadığını ?
-
çok pardon. siteye baktım bende şimdi son gün 13 haziran yazıyor. yani bugün son gün başvuru yapacak kişiler ERTELEMESİN
-
şimdi bende başvuruyu yaptım. tamamla dedikten sonra ekran öyle kaldı. E-Mail ( gereksiz posta ) mail geldi başvurunuz tamamlanmıştır diye. tamamlanmıştır inşallah.. İzmir(güney) puan yüksek izmiride istiyorum umarım gelir. 90+ detay yazmıyorum zaten forumda 95 altında alan bir tek ben varım gibi.
-
@morand Ben de çok kararsız kaldığım bu süreçte Bolu tercihinde bulundum sıralama olarak geleceğini düşünüyorum tercih sebebim olarak batı karadenizli olmam ve bu noktada komisyonu tercih nedeni bakımından ikna etmek
-
@morand izmir ve muğla yine yüsek kapatacak gibi duruyor , gerçi bu işler hiç belli olmaz ama bekleyip görecez bakalım ...
-
Kaçla kapatacagi ne zaman açıklanır bilgisi olan var mi ?
-
Adrese ikametgahimizi yazmak zorunda değil miyiz?yazama adedi için başka adres yazsak olur mu sizce .
-
Başvurular bitsin de herkes başvurduğu yeri puanı yazsın belki iki üç yer belli olur bu sayede.
-
arkadaşlar benim irtibat adresim boş kalıyo ve boş ve dolduramıyorum boş geçmeye çalışınca da orayı doldurmak zorundasınız diyor yardımcı olabilir misiniz ?
-
@prebish hocam normal bilgisayardan kayit yapmayi denediniz mi
-
Hocam e devlete girin sağ tarafta benim sayfama tıklayın ordan bilgilerim kısmında adresinizi seçip bilgileri yenile deyin , bunu bir kaç kez yapın , hemen düşmüyor sisteöe ama yarım saate falan kosgepin sayfasına düşer , dün bende yaşadım@prebish
-
Arkadaşlar kesin olarak işletme, iktisat ve maliye mezunları dışındakiler başvuramıyor değil mi?
-
@gresham-t Yok hocam. Başvursanız bile evrak teslimi aşamasında sorun çıkar, hatta yanlış beyan sebebiyle daha büyük sorun yaşayabilirsiniz.
-
Saat 5 olsun da yazdığımız şehirleri puanlarla beraber yazalım arkadaşlar . Fikir sahibi oluruz
-
Evet arkadaşlar kimsenin kimseyi kandırması için bi sebebi kalmadığına göre yazdığımız şehirleri ve puanları paylaşmaya başlayabiliriz.
-
@mrnobody hocam bir bakar mısın başvuru kesin olarak bitmiş mi
-
87,2 Afyon yazdım hayırlısı olsun ️
-
@başkent1910 hocam kapatmışlar sanırım. Tıklayınca açılmıyor uygulama.
-
Başvurular bitti hayırlı olsun arkadaşlar , Umarım en çok ihtiyacı olan ve hak edenler yerleşir listelere ...
-
Şükür başvurular bitti.
Bekle bizi