2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@keynesyenadamm, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Ailem muğlada olduğu için burayı yazdım. Puan 93 küsür. Burayı bilen biri olarak mülakata kalsam komisyonu ikna edebilir miyim acaba. Bi arkadaş o şehri neden seçtiğinizi iyi açıklayın demişti. Artık mülakatta memleket özlemine dayanamadım diye giriş yaparım :)) Başka başvuran varsa yazabilir mi birbirimize yardım edelim açıkta kalmama konusunda
yakalandınız.
-
89 puana nereyi tercih etsem gelme ihtimali olur ? Stratejik olarak yardımcı olur musunuz
-
@johnstuartmill explorer dan deneyin hicam bir de
-
@keynesyenadamm ösym sonuç belgesindeki sıralamayı sordum hocam
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma siz yanlış anlıyo olabilir misiniz? Burda sadece işletme iktisat maliye alımı olduğu için insanlar branş sıralamasına bakıyor.!
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma keşke insanlar hakkında yanlış şeyler düşünmeden önce sorsanız bi. Belki de bu yüzden kaybediyoruz..
-
@aroma Hocam öncelikle eleştirmeden önce sormanızı tavsiye ederim. İletiyi ben yazdım ve arkasındayım. Bölüm bazlı sıralamam 128, genel sıralama 178, puan 90.87.
Ben öyle 95 puanım var şurayı yazdım inşallah gelir, 93 puanım var şurayı tercih etsem gelir mi sizce, ya da güncel olarak 93 puanla memleketimi yazdım komisyonu ikna edebilir miyim demiyorum. Yani insanlara tamamen bu şekilde bakmayın lütfen -
@johnstuartmill İstanbul gelir bence ama söz vermeyim
-
@johnstuartmill evet başka zaman deneyelim inşallah düzelir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Şehir yazdıktan sonra beklenmedik hata sorununu nasıl düzeltiyoruz arkadaşlar geceden beri hata veriyor
-
@gayriiradiişsiz bende hala yapamadim basvuruyu. Bir turlu olmuyor
-
Neden kimse yardımcı olmuyor anlamadım ki ️
-
Arkadaşlar KOSGEB e başvurabilecek var mı 2.adımdan öteye gidemiyorum
-
Arkadaşlar e devlette telefon ve gmail bilgilerinizi güncelleyin bende de hata veriyodu. Eğer güncelse bilemiyorum neden olduğunu
-
@kuruhasan güncelledim yine aynı
-
Hata veriyor devamlı bir sürü tarayıcı kullandım yine aynı hiç yok mu yapabilen başka böyle giderse başvuramıcaz ALLAH rızası icin biri bir yardımcı olsun lütfen
-
Hata alan arkadaşlar ilandaki bölümlerden mezunsunuz değil mi?