2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@blueberry benim gözümde pek inandırıcılığı yok açıkçası batman istediği için puanını da kritik gördüğünden kimse orayı tercih etmesin diye yüksek puan gibi göstermeceler . Cidden cok gördük bunları. Tecrübeye dayanarak söylüyorum arkadaşlar. Ben puan tercih söylemeyi doğru bulmuyorum, bence sizde pek itibar etmeyiniz .minik bir tavsiye
-
Burda puanları yazın , kimse madur olmasın diye başlarda uğraşmıştım. ama keşke yapmasaydım diyorum kendi kendime. şimdi tercihler konusunda kafam daha çok karıştı. bu sene garanti olsun diye doğuyu yazan çok büyük bir kesim var, hak da veriyorum ilan yok, olsa da girebileceğinin garantisi yok. ama inanasım gelmiyor gerçekten kimseye. adam 94-95 puanım var , şurayı yazcam diyor tamam diyorum gelir mi diye şüpheye düşmesi bana güvensizlik veriyor. iibf olarak gerçekten birbirimizi kandırarak hiçbir yere varamayacağız
-
Amacım manipülasyon değildir. (Kelimeyi zor yazıyom daha) bu senenin bolusu geçen senenin çorumu olabilirmi. Nedense bolucular pusuda gibi geliyor bana. ??
-
@kubra111 Hocam önceki alımda manisa p3 le 91 kapattı. En yüksek kapatan kırıkkale o da 88di ama p24 olması sebebiyle p28e uyarlaması hayli güç. Ve p28de puanlar çok yüksek. Mesela geçen sene 89.2 alan arkadaş bölüm bazlı 65. sıradaymış. Ama p28de 90 puan alan kişi bölüm bazlı 180. sorada
-
@mrnobody Hocam geçen senenin çorumu olamaz. Çorum p3le aldı yapmayın allah aşkına p3le p28 kıyaslanamaz ki
-
@mrnobody ne desek de yalan olur hocam. Keske bilebilsek neresi daha cok tercih görür ama kestirebilmek imkansız bence. Guyda falan da yanılttı herkesi seçimler . O yüzden dediğiniz gibi bolu cok rağbette görebilir düşük de kalabilir tabi , inanın kimse yorum yapamaz ki net
-
Şurada yığılma olacak şura düşük kapatacak vs bu tarz söylemlere aldananlar üzülür demedi demeyin arkadaşlar tecrübeyle sabit mümkünse okumayın bile her sene aynı muhabbet.
-
@f-hayek pardon hocam ben bilmiyordum p3 le aldığını. Ama demek istediğim yüksek kapatırmı olacaktı.
-
@kubra111 listeler açıklanınca herşeyi öğreneceğiz hocam. bencede çok inandırıcı değil tabiki.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@mrnobody Ama dediğiniz gibi ankara çevresi olduğu için tercih sebebi olabilir. Kırıkkale 88 örneği gibi.
-
@aroma hocam bursayı boluya mı çevirdiniz yoksa ? :))
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma :))
-
Bence forum yöneticileri kayıt işlemlerini detaylandırsın. Üye olurken kpss sonucunu da pdf yükleyelim yalan söyleyen direk yasaklansın
-
@aroma guy bizi kanser edemedi, kosgebe devretti hallet şu işi diye galiba hepimiz aynı durumdayız. Batı beni de korkutuyor ama doğuya gitmek istemiyorum uzak diye.
-
samsun, muğla kimse yazmıyor galiba.
-
@f-hayek bence aramızdan bi kişi seçelim, o arkadaş üyelerin puanlarını, yazdığı şehirleri doğrulasın başka türlü bu güven ortamını sağlıyamıyacağız. Hatta doğrulanan hesaplara mavi tık bile koydurtabiliriz
-
İleti düzenlenmiştir.