2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@takkurt iibf mezunu değil misiniz? o başka fakülte mezunları içindi.
-
Başvuru yaptım ancak başvuruyu iptal etmek istiyorum, başka kurumu kazandım nasıl iptal edebilirim arkadaşlar?
-
@xuidi aynen aynen o kadar puanınız var ve siz gercekten kırklareli yazacaktınız ve gerçekten gelmex dıye dusundünüz;)))
....
Arkadaslar herkes basvursun korkmasın manipülasyon yapıyorlar bu sayfada hemde bas bas yapıyorlar. Yermiyiz biz hacılar hocalar bunları sizce biz ;))
-
diploma denkliği istiyor, başvuru yapabilen var mı?
-
@jamey-osborne İktisat mezunuyum hocam da isteyince ekledim bende. Sorun olur mu ki
-
@gossen kurumu arayın isterseniz. Onlar iptal ederler ancak.
-
@te_go_çı yapmayın hacılar bu sınav için 90 puan o kadar da büyük bi puan değil. Bir çokları o puanla giremiyecek belki, bir çoklarıda 85 ler le girecek. Arkadaş korkmakta haklı yani. Herşey olabilir bu tür sınavlarda. Bide manipülasyon mevzusu çok uzamadımı sizcede. İnanmazsınız olur biter. Hem soruyorsunuz nereyi yazacaksınız diye, söyleyince de hoşunuza gitmiyor belliki.
-
@mrnobody hocam 90'ın altına düşen yer olur mu sizce?
-
@blueberry elbette olur hocam ama kime nasip olur onu Allah bilir.
-
@mrnobody hocam haklısınız ama şöyle düşünün bu puan turunde 90 kusur ilk 100 demek. Bundan diğer bölümleri çıkarın sadece üç bölğm ekleyin, ilk 60 diyelim. Bazıları mutlaka başka yerleri kazanmış oldu ilk 30 .Kosgeb öyle herkesin başvuracağı bir sınav da değil hem sözleşmeli hem merkez değil etti size hemen hemen ilk 10. Gözde iller hariç 90 küsür olan kişşye her yer gelir burda bana diye manipülasyon yapmasın. Sizde bu yollardasınuz biz de. Benim 5 yılla girmek üzere ne puanla olur ne puanla olmaz az cok tahmin edebilir tecrübeli arkadaslar benim gibi.
Sataşmak değil niyetim sadece abartmayalım demek istedim vesselam..
-
@te_go_çı Hocam 90 puan alan bi kişi bölüm bazlı sıralamada 180. sırada. Dediğiniz gibi açıklanan sınavlardan başvurmayanları düşünüp iyimser olursak ilk 120 diyebiliriz. Mülakata 96 kişi çağırılacak. Dolayısıyla ben 90 altı kapatacak illerin azınlıkta olacağı kanaatindeyim. Umarım yanılırım
-
90+ alan kişiler içinde hem bu yıl kazanan hemde zaten hazırda işi olan kişiler var. Bölüm bazlı ilk 180'den 120'ye düşürmek doğru bir çıkarım. İl tercihi olmasa 90,00-90,50 civarı kapatır. İl tercihi ile en azından birkaç ilin 90'ın altını görmesi gerekir diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar adres bilgisini e devletten almıyor. size de oldu mu başvuru yaparken? yardımcı olabilecek olan var mı. ? e devletten yenilediğim halde kosgeb başvuru kısmına eklemiyor
-
@kubra111 1 gün sonra otomatik yenileniyor.aynı hata bende de vardı düzeldi.dert etmeyin
-
@merasim34 tamamdır evet şimdi oldu teşekkürler fakat son sayfada dondu gibi bir şey oluyor . başvuru gerçekleşip gerçekleşmediğine nasıl emin olmalıyım. sizlerde de aynı mı oldu durum?
-
@merasim34 pardon mail geliyormuş zaten , yeni gördüm
-
@kubra111 nereyi tercih ettiniz
-
Arkadaşlar 88-90 puanla dışarıda kalan olabileceği gibi 84-85 puanlara kadar düşen iller muhakkak olacaktır. Bir önceki alım en güzel referansınız olsun işte, tüm mülakat listesi ortada. Tüm iibf'yi kapsayan 20 kişilik ilanda 80 puana kadar düşen iller oldu. Bu sene kadar olmasa da geçen sene de çok az ilan gelmişti.
-
Arkadaşlar merhaba kurumla iletişime geçen oldu mu? Sadece iktisat işletme maliye mezunları mı başvurabiliyor hala? Yoksa diğer iibf mezunları da başvurabilecek mi?
-
ilanda ne yazıyorsa o iktisat işletme maliye bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek