2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@takkurt hocam sizin kaynağınıza ulaşabilme imkanınız var mı??
-
arkadaşlar bakanın danışmanı bu ay sonuna kadar açıklanacağını söyledi. numarası budur: 0312 296 58 41. lütfen arayalım. darlamadan kibarca sizde bilgi alın.
-
@nwsenior Bennu hanım mı
-
@keynes123456 adını bilmiyorum dostum. özel kalem degil yalnız bu kişi danışmanı bakanın
-
Bende şimdi aradım bu ay içinde açıklanıcak dedi. Sanırım en net ve doğru bilgiyi almış bulunmaktayız. İnsallah ne diyelim
-
@nwsenior tesekkür ederiz sağolasın
-
@keynes123456 Bakan Hanım hala Japonya'da sanırım dün attığı twitler onu gösteriyor, eğer ay sonuna kadar açıklanacak diyorsa danışmanı da sanırım geldikten sonra çalışmaları tamamlayıp açıklayacaklar. İnşAllah dediği gibi olur ve en kötü bu ay sonuna kadar biter
-
@redcrossbjk kesin açıklanacak.
-
@Baumol Hocam kesin açıklanacak derken siz de mi aradınız acaba?
-
@redcrossbjk Bakan hanım döndü heralde hocam dünkü fotoğraflarda bir heyeti bakanlıkta ağırlamışlar..
-
@redcrossbjk Bakan hanim dün aksam gelmis danismani soyledi ben aradim ilk olarak zaten hocam bakan hanim geldi mi diye sordum aksam geldigini soyledi
-
Arkadaslar kurumu arayalim simdi diyelim ki bakan danismanindan boyle bi soz cikti sizin haberiniz var mi falan diye onlari darlayalim onlarda belki bu darlamayla birbirlerine ulasirlar bizim mulakatlarla ilgili unutulmamis oluruz diyorum ne diyorsunuz
-
@RagnarNurkse @serhats O twiti görmemişim kardeşim şimdi girince bende gördüm bir heyeti bakanlığımızda ağırladık diyor.. İnşAllah dediği gibi bu ay içerisinde açıklanır
-
@RagnarNurkse Hocam size de aynı cevabı mı verdiler acaba, bu ay içerisinde açıklanacak gibisine?
-
@RagnarNurkse bi arar mısınız kurumu haber bekliyoruz . Ben aricamda artık utanıyorum cidden sjdjd
-
@keynes123456 Kurumu aramak yerine ortak bir tag belirleyip saat 3 gibi twit atalım derim. Telefonla genelde aynı cevapları alıp kapatıyoruz. Bir tag çalışması yapalım. Tag önerileri varsa saat 3'te yapalım inşAllah
-
@keynes123456 kurumu aradım bilgimiz yok diyor
-
kurumu aramanın yanında bir de bakan hanım 2 tweet atmış arkadaşlar lütfen altına yorum olarak kendimizi hatırlatalım. twit atan arkadaşların yorumlarını begenelim ve retweet yapalım. böylece yorumlarımız üst kısımda görünür.
-
@redcrossbjk #SGKDntYardAçıkla benden bi öneri olsun
-
gün içerisinde belirlenen saatte tweet atma önerisine bende açığım yani 100 kişi bakan veya başkan tweetinin altında çok etkili olabilir