2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma Rica ederim estağfurullah.
-
Mülakatın açıklanmasını beklemek mülakattan daha stresliymiş ️
-
@ankant hayırlı olsun. Allah hakkıyla icra edebilmeyi nasip etsin mesleğinizi. Duyarlılık için de ayrıca teşekkürler.
-
Açıklanma hususunda duyum var mı dostlar? Ve @paretowilfredo üstad?
-
@iamkaya Yönetmelik ve ilan şu an için bağlayıcı dostum.
-
Şöyle sorayım; Bayram öncesi mi sonrası mı büyük ihtimal üstad? @paretowilfredo
-
Arkadaşlar bayram öncesi hayal gibime geliyor bayram sonrası açıklanır büyük ihtimalle. 1 aylık süreyi takip etmekte fayda var Sınav hizmetleri birimini aradım geçen hafta 1 aylık süreye uyacakmısınız diye sorduğumda Bakanlığa bağlı gibi yuvarlak bir cevap verdiler. bayram öncesi umutlanmayalım boşuna.
-
-
Off ya geçen ki alımda bakanlıkta aylarca sürümcemede bırakılmıştı umarım bu sene yinelemez . 30 gün yönetmeliği uyulmak için çıkarılmış olur . Bu hafta açıklanmaz bencede ama aciklanırsada en azından bayrama önümüzü görerek girmiş oluruz , bakalım hahırlısı
-
@agustcomte yetkililerden insaf diliyoruz bu konuda napalım
-
bakanlığa göndermelerini anlamıyorum kurum kendisi de açıklayıp yayımlayabilir sonuçları
-
Twitterda acaba açıklanmayan mülakat sonuçları için etkinlik mi yapsak. Ne dersiniz?? belki 19 u veya hangi günde 30 gün doluyorsa belki önümüzden çekilen adaylardan bir nasip doğar .. sayıştay ve idari hakimliği kazanan arkadaşlarımız inşallah feragatlerini verirler .. 1 kişi bile çok makbule geçer.
-
Keşke böyle temel sorunlara dair hassasiyeti kendi alımımız söz konusu olunca değil de her zaman göstersek. İş-teftiş bekleyenler 1.5 senedir, SGK teftiş bekleyenler bir senedir çırpınıyor. Çevre Şehircilik 1 sene bekledi. Son dönem SGDY sürecinde toplam bekleyiş 1.5 seneyi buldu. Şimdi önümüzden birileri çekilsin diye mi yapalım? Sebep buysa yapmasak daha iyi. Çünkü bu sorunlar böyle çözülmez.
-
@albertcamus yani ne alaka şimdi . Ben önümden çekilsin diye tercih ederim , bir başkası atanması için yapar , bit başkası başka sebeple . Sonucunda kim zararlı çıkacak . Her zaman mükerrerlik zarar yaratır. Ne gereği var. Her yerde aynı isim görme hobiniz mi var. Hassasiyeti çok önceden de gösteriyoruz, şahsen gösteriyorum ama yeterli gelmiyor , yeterli olduğunu düşünmüyorum. Süreklilik adına yazı yazdım . Anlamıyorum bu forumdaki birbirini kapatma , sindirme çabasını .. neyse ;
-
-
@paretowilfredo hocam şuan olan toplu iş görüşmeleri bizim mülakat sonuçlarını etkiler mi? Bakan hanımın gündemi yoğun çünkü bu aralar,zam pazarlığının bitmesi beklenir mi hocam.
-
@bucalı İşleyen bir takvim varken yapılacak her yorum afaki dostum
-
@paretowilfredo hocam işleyen takvim derken yeni yönetmelikten bahsediyorsunuz herhalde
-
@bucalı Evet dostum.
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkür ederim.Ay sonuna kadar umutluyuz o zaman hocam:)