2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun. Sıralama hakkında bir açıklama olsaydı keşke. Listede puanların yazmıyor olması, mülakattan elenenlerin puanlarının açıklanmaması şaibelerle dolu mülakatları daha da çekilmez kılıyor. 85,33 ile kapattı deniliyor fakat kaç kişi 85,33 ile girdi belirsiz. Mülakatların ve sınav sonuçlarının açıklanması daha şeffaf olması gerekir. Twitter etkinliklerinde özellikle değinmemiz gerekir.
-
Arkadaslar bu is hukuku ve sosyal guvenlik hukukunu nasil halledicez bn kanun cikardim ancak yazilari cok ufak gozlerim kanlaniyor liyakatteki sorulari cevaplasam yeterli olur mu yoksa kanun mu okumaliyim
-
@mellodi Diğer alanları es geçmemeniz mantıklı olur dostum. Çünkü tek başına bölüm bir kriter değil. Kimisine bölümünden ağırlıklı soru sorulurken, kimisine alanına dair hiç soru sorulmayabiliyor. Keza benzer durum Kurum mevzuatı açısından da geçerli. Kimisine 1 veya 2 tane sorulurken kimisine hiç sorulmuyor. Ama hepsine belli oranda hazır olmak gerek bence.
-
@samettin Dostum Kanunları yukarıda linkini paylaştığım rehber eşliğinde irdeleyebilirsiniz. Ayrıca Kanunları bastırmadan Word'de yazı boyutunu büyüterek ve lüzumsuz yerlerini silerek düzenleyip bastırırsanız hem çalışması rahat olur hem de daha stratejik hale gelir.
-
@paretowilfredo tamamdır çok teşekkür ederim
-
@paretowilfredo tamam hocam cok sag olun
-
@paretowilfredo bir oneriniz var mi peki? puanim yuksek diye kpss'ye basvuru yapmadim uzerine de ilan gelmeyince saldim acikcasi. bayadir alan bakmiyorum.
-
Bir önceki mülakatta sorularım.
Konsinye satış nedir. Hesap işleyişinini anlatın.
Kamu denetçiliği kurumu nedir
Anayasa mahkemesini anlatın
Arzı etkileyen faktörler nelerdir
Dış denetimi anlatın dış denetimi kim yapar
Üst yönetici nedir. Kimlerdir -
Birde bölümle ilgili gss nedir geldi bana .
Başka bir arkadaşa da uzun ve kısa süreli ıs kolları geldi. -
@varetopilfredo Ömer Dönmez tarzı kült mülakat kitaplarından birisi olabilir dostum. Açıkçası güncel olanlarından birisini inceleme fırsatım olmadı ama eğer burada kullanan arkadaşlardan öneriler gelebilir.
-
@varetopilfredo Eğer daha önce yazarak çalıştıysanız o notlar dahi yeterli olacaktır. Temel bilgiler ile mülakat idare edilebilir.
-
Sıralamayı bence şöyle yaptılar.
- Komisyon 533 kişi
- Komisyon 534 kişi
- Komisyon 533 kişi
- Komisyondaki 200 kişilik İstatistik zaten kendi içinde sıralıdır. Bu komisyondaki 201 den 533 e kadar iibf ile 1. ve 2. Komisyonlar en yüksek puandan başlayarak her komisyona sırayla yazılmıştır. Bu işlem 3.komisyondaki son iibf li 332. Kişiye kadar her 3 komisyona dağıtma şeklinde yapılmıştır. 3. Komisyon dolunca, 333. Turdan itibaren kalan iibf lileri 1. Ve 2. Komisyonlara dağıtmışlardır. Ben böyle hesaplandığını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo tamamdir tesekkurler hocam
-
@gizo11 yok hic tarzim degil. kitaplarin altini dahi cizmem. hepsini okurum. o yuzden kpss kitaplariyla yetistirmem olanaksiz
-
@emr
Yani sözün özü.
İibf liler için, en yüksek puanlı 1.komisyon 1. Sıra
İkinci yüksek puanlı 2. Komisyon 1. Sıra
Üçüncü en yüksek puanlı 3. Komisyon 201. Sıra -
@emr o zaman bulunduğumuz komisyondaki sıra numaramızı 3le çarparsak gerçek başarı siramiz budur diyoruz oyle mi ?
-
@olursaolur hemen hemen oyle hocam. ben de ilk etapta sevinmistim sıralamam iyi diye
-
@olursaolur 1.komisyona denk gelmişim.
-
il tercihlerinde ankara açılma ihtimali var mı arkadaşlar
-
@olursaolur 3. Komisyondaki ilk 200 ü çıktığımızda 333.sıraya kadar evet 3 le çarparak buluruz. Sonrasındaki sıralar için ise 534 e kadar sadece 1. Ve 2. Komisyonlara dağıtarak bulabiliriz.