2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sgkdntyrd10 sakın gitmemezlik yapma SMS geldiyse hemen gerekli il müdürlüğüne git işlemlerini yap tebellüğ et diğer gün ya da aynı gün iş başı yapacaksın bana yazılı tebligat gelmedi sadece SMS geldi ben çoktan işe başladım
-
@iibf7 merhaba, evet ben istanbula atandım ve başladım, başlayan arkadaslarımız çok. İl müdürlüğü avrupa yakasında fındıklı semtinde.
-
@sgkdntyrd10 ben başladım istanbula ve baya gelen oldu bu hafta sizde biran önce başlamalısınız
-
İstanbulda hangi il müdürlüklerinde görevlendirme oluyor acaba avrupa yakasında
-
@yabgu Anadolu yakasında da görevlendirme oluyor mu
-
@Müşrif evet şuan maltepede oluyor. Ataşehir acılacak birkaç aya maltepeden ataşehire geçenler olacak.
-
@dublin Çok teşekkür ederim, görevinizde başarılar dilerim.
-
@dublin Sgk da da tercih yaparken Anadolu Avrupa ayrımı var mı guy daki gibi yoksa direk İstanbul yazılıyor kurumun inisiyatifindemi nerede gorevlendirilecegi
-
@Müşrif sadece istanbul olarak tercih yapılabiliyor, anadolu-avrupa ayrı tercih değil.
-
@sgkdntyrd10 hangi il müdürlüklerinde çalışılabiliyor hocm
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar bu yedekler hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba feregat sayısı kaçtır @paretowilfredo
-
@paretowilfredo üstad yedeklik ilanı hakkında herhangi bir gelişme var mı acaba?
-
@paretowilffredo hocam yedeklik ilanı konusunda olağan takviminde Mart ayı sonuna kadar geleceğini düşünüyorum demiştiniz,bu konuda bir gelişme var mı hocam?
-
@bucalı, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilffredo hocam yedeklik ilanı konusunda olağan takviminde Mart ayı sonuna kadar geleceğini düşünüyorum demiştiniz,bu konuda bir gelişme var mı hocam?
-
@paretowilfredo
Pareto şuan kaç feragat vardır üstad artık duyumlarını bekliyoruz..
Yedekler olarak kulağımız sende
sessiz kalma bize -
Arkadaşlar, meslek hakkındaki ilk izlenimleriniz nelerdir? Ortam nasıl, çalıştığınız binalar, odalar, insanlar nasıl? servis imkanları var mıdır, nelerdir biraz bahsedebilir misiniz acaba. Özellikle İstanbul'u merak ediyorum.
-
@Hltkr, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo
Pareto şuan kaç feragat vardır üstad artık duyumlarını bekliyoruz..
Yedekler olarak kulağımız sende
sessiz kalma bize@paretowilfredo fredo üstad herhangi bir gelişme var mı?
-
@paretowilfredo hocam Sgk da son durum nedir,kimisi yedeklik duyurusunu bekliyor kimisi 11.dönem ilanını bekliyor, aydınlatırsanız çok seviniriz.
-
@Misirkafa Hocam ben İstanbul'da başladım. Şimdiden çok bir izlenim edinemedim malum salgın durumu var ve haftada bir gün çalışıyoruz. Uzun süreli işsizlikten mi yoksa meslekle alakalı mi bilmiyorum da beni tatmin ediyor büyük ölçüde. Biraz zaman geçsin detaylı bişeyler yazmaya çalışırım İstanbul özelinde. Çünkü her ilde şartlar (bina servis yemek vb) farklı oluyor.