2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sbf1983 tebligat yapılmayacak mı bize
-
@sbf1983 bana tebligat yapılacak sonraki gün il müdürlüğüne gidilecek ertesi gün işe başlanacak denmişti aynı ili kazananlara olarak
-
@Lily Hocam tebliğ de yapılabilir ancak bu usul artık eskide kaldı. Genele hitaben yapılabilecek atanma duyuruları çoğu kurumda tebliğ yerine geçiyor. Size verilen günde gidip tebellüğ etmenizi istiyor bu tip kurumlar. SGK'da son dönemde kağıt ortamı tebligat beklenmeden aranıp çağırılıyorsunuz. Yazınızın müdürlüğe gelmesi yeterli, gider elden tebellüğ edersiniz. Aylar sonra yazısı postadan gelenler var, aylarca beklemenize gerek yok.
-
@albertcamus hocam bana aynen şu dendi size tebligat yapılacak ve msj atacağız ve aranacaksınız gibi bir şey dendi ertesi gün de il müdürlüğüne gidilicek sonraki gün de aynı şehiri kazandığınız için iş başı dendi anlamadım ne yapacağımı bilmiyorum şu an
-
@Lily Hiç aklınız karışmasın hocam. Sizi aradıklarında gidin
-
@albertcamus tebellüğ etmek ne hocam il müdürlüklerine gidilecek denen durum mu bilgiler için teşekkür ederim
-
@Lily tebellüg etmek bir bildirimi tebligati almak anlaminda. Daha cok resmi bir evraki veya yaziyi tebbellüg ettim yazar imzalarsiniz. Tebligi almis oluyorsunuz boylece.
-
Sgk da gvs yapıldı mı arkadaşlar
-
Çok sevindim inşaAllah biran önce başlarız.Aranan veya mesaj gelen arkdaşlar bilgilendirmeye devam ederse belirsizlikten kurtuluruz.
-
Arkadaslar diger 11. Pro basliginda cagirilanlar var yazilmis var mi aranan cagirilan pazrtsi basliyacak
-
Şu an itibariyle kurumdan işe başlamayla alakalı aranan var mı?
-
İllerde işe başlamalar var dostlar. Bu hafta herkese ulaşılır sanıyorum. Hayırlı olsun herkese
-
@paretowilfredo hangi şehirler hocam başlamış neden farklı zamanlarda oluyor bir bilginiz var mı?
-
@Lily Evrakin ulasma zamanina bagli dostum. Bu hafta hallolur herkesinki sanirim.
-
@paretowilfredo hocam yedeklerin durumu ne olacak ne zaman gelir sizce yedek ilani
-
@paretowilfredo hocam Tüm asiller işe başladıktan sonra yedeklik ilanı ne zaman geliyor ortalama? Saygılar hocam.
-
Yedek ilk 10 daki arkadaşlar görürse bana dönebilir mi
-
Arkadaslar bana da mesaj geldı Ankara için il müdürlüğüne giderek işe başalaybılırsınız şeklinde. Ankara için ilk etapta balgat a mı yoksa Kızılay'daki denetmen lik binasına mı gitmek gerekiyor
-
Arkadaslar bende ayni seyi dusunuyorum simdi gidip tebellug edip sonra ki gun baslyacagiz deil mi ankara da kavaklidere adresi mi yoksa kizilayda binaya mi gitmemiz gerekiyor
-
Bugun mü tebellüğ etmemiz gerekıyor