2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Kayseri'yi kazananlar burada mi arkadaslar?
-
Arkadaşlar Bi haber var mı ne zaman başlıyoruz işe ve nasıl haberiniz olacak?
-
@Reelücret Başlıkta yazılanları okudunuz mu hocam?
-
@albertcamus hangisi hocam anlamadım?
-
@Reelücret Bu konuda beklenti ve nasıl haberiniz olacağına dair yukarıda bilgilendirme var hocam. Gözünüzden kaçmışsa bakabilirsiniz Bir iki sayfa geride hemen.
-
MTA AÇIKLANMIŞ
-
@albertcamus orada yazandan şunu anlayamadım ben güncel bilgileri bıraktım onlardan haber mi bekleyim yoksa aramalı mıyım ve nereyi aramalıyım başlayacağım yeri mi personel başkanlığı mı yoksa il müdürlüklerini mi teşekkürler cvplar için
-
@Reelücret Her iki tarafı da hocam. Ankara taşra atama evrakınızı hazırlayıp müdürlüğe yollayacak. Ankara'dan çıkışı, ile gelişi takip edebilirsiniz. İl de size ulaşacaktır zaten atamanız geldiğinde.
-
@albertcamus teşekkür ederim
-
Arkadaşlar aranızda tebligat alan var mı ne durumda işe başlama süreci?
-
@Reelücret Yerleştirmeler sonuçlandığında atanmak için tekrar başvuru mu yapıyoruz güncel bilgi göndermek ne amaçlı.. Tebligat adresimizin yazılacağı sadece eş durumundan atananların gönderdiği bir form vardı. Onu mu göndermek gerekiyor?
-
Merhaba arkadaşlar, bu güvenlik soruşturması bizim alım sürecini Yani işe başlama sürecimizi etkiler mi?
-
1-2 hafta içinde göreve baslarız söylemi hala geçerli mi arkadaslar ?
-
Bakanlıktan dolayı mı emin değilim ancak işkur istihdam uzmanları belgelerini 30 aralıkta verdi hala iş başı yapmadılar, bakanlık merkezi atamaları da yapmıyor, yanlış bilmiyorsam 2019 kasımdan beridir yapmadı ve merkezi atamalar ile kazananlar sonra ki atamalarla başka bakanlıklara geçti. Bakanlık burada yine işin içindeyse şu son aylarda atama yapmıyor gibi görünüyor.
-
https://www.memurlar.net/haber/881597/calisma-bakanligi-2019-6-ile-atananlari-goreve-baslatmadi.html bu arkadaşlar göreve başladı mı??
-
@Seneca bizim atamaları kurum başkanı onaylıyo bakanlıkla artık bi işimiz yok
-
Adanayı kazanan arkadaşlar özelden yazabilir mi?
-
Ya ne zaman başlanıyor işe sıkıldık artık işsizlikten son durumdan haberi olan var mı
-
@paretowilfredo üstat senin bilgin var mı ne zaman başlayacağız acaba?
-
Yine mi kimse bişey bilmiyor? Kısa zamanda baslayamayacagız galiba....