2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo Haklısınız hocam. Asiller, yeni ilanı bekleyenler vs birçok insan için güzel oldu bu gelişmeler ama işte geçen senenin yedek sayısıyla umutlanan bizler üzüleceğiz gibi. Hayırlısı.
-
- Promosyon kpss öncesi gelmesi imkansız gibi duruyor yedeklerden kime vurursa 2020 nin piyongo bileti çıkmış gibi sevineni olur...
-
@paretowilfredo hocam feragat edenlerin sayısı hakkında bi soruşturalım demiştiniz,evrak teslimi bitti hocam, bir bilgi edinebildiniz mi acaba?
-
@bucalı Dostum 6 gündür 39 derece ateşle yatıyorum Az bi kendime geleyim, toparlanayım bakmaya çalışacağım.
-
@NYXZ İmkansız mı sgk'nın önceki alım sürecine bakarak bir daha düşünün derim.
-
@paretowilfredo geçmiş olsun dostum
-
@NYXZ Neden imkansız gibi duruyor hocam ? Atama süreci hızlı işliyor ve kurumdaki ihtiyacı da düşünürsek 2020 kpss öncesi neden ilan gelmesin ki ?
-
@paretowilfredo üstad geçmiş olsun, aman dikkat et kendine
-
@dust7 Gerek 5000 istihdam sözleri gerek bütçede dile getirilen denetmen açığı sözleri ve 10. promosyon atamalarının hızlandırılması daha önce de dile getirdiğim gibi 11. promosyonun 2020 kpss öncesi olacağı yönünde yedek ilanı verildikten bir ay sonra yeni ilan geleceğini düşünüyorum bu kurumun belirli bir düzeni var bu yönde daha önceki promosyonlarda da bu şekilde bir yol izlenmiştir.
-
@paretowilfredo çok geçmiş olsun hocam,kusuruma bakmayın
-
2 ay sonraki temel hazırlayıcı eğitime mazeret göstererek katılmamazlık yapıp Bir sonraki promosyonla katılabılıyormu? @paretowilfredo
-
Özel sektörde çalışanlar atandığı kurumda göreve başlamadan ne kadar süre önce istifa etmelidir? Eğitimler nisan ayında başlayacaksa 10 martta istifa edilebilir mi?
-
@paretowilfredo hocam özele bakabilir misiniz
-
Eğitime aile ile gidilebılıyormu
-
@random pareto hoca özele bakmıyor mu
-
@Matematikçi2020 istifa edip ertesi gün göreve başlayabilirsiniz sgk için sorun yok. Çalıştığınız işyerinde ihbar tazminatı yönünden sorun olur o sebeple çalışma sürenize denk gelen ihbar süresinde bildirim yapıp istifa edebilirsiniz veya o süreyi beklemeden ücretini ödeyip ayrılabilirsiniz. İşveren anlayışlı biriyse buna da gerek kalmaz
-
@random evet ücretini kendiniz karşılayarak ailenizi de götürebiliyorsunuz hatta arkadaşlarınız bile aynı indirimli fiyattan faydalanabiliyor.
-
Tam olarak ne zman cagirilacak acaba bilgisi olan varmi
-
@black Teşekkür ederim.
-
Yedek olarak bekleyen ama wp grubunda olmayan arkadaşlarımız varsa yedeklik sıralamalarını özelden paylaşırlarsa seviniriz..