2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@dublin vallahi bıktırdılar yahu kimse bişey demiyor devlet sırrı sanki
-
BİR HABER YOK MU DOSTLAR ?
-
Son 3 gündür başlığa nokta bile koyulmamış arkadaşlar bir haberi olan vae mı ne zaman başlıyoruz işe
-
@Lily gvs den dolayı atamaları bekletebilir diyolar ne kadar doğru bilmiyorum
-
@bcbc3434 açıklama sürecinde de aynı şeyi diyorlardı hangisine inanalım ya da iki defa mı yapıyorlar hem de kalktı diyorlardı keşke çabuk yapsalar artık
-
@Lily kimse bişey bilmiyor herhalde her kafadan bi ses çıkıyo ama olan bize oluyor maalesef
-
@JM-KEYNES 8. Promosyonum arkadaşlar. Il tercihlerini temmuzda yaptım göreve başlama tarihim 13 ekim. Iki üç haftada inşallah göreve başlarsınız ancak kurumun ne kadar hantal olduğu gerceginide göz ardı etmeyin.
-
@Tüpçüü hocam sizce gvs yapılacak mı 10.döneme?
-
@bcbc3434 hiç bilmiyorum dostum. Üç gvs den geçtik biz. Mülakattan önce sonra ve atama sonrası göreve başlayana kadar. Gvs yapılmayacak diyene de ınanmayin yapılacak diyene de. Bu saatten sonra göreve başlamama gibi bir durumunuz olmaz kanımca. Illaki maddi acıdan zor durumda olanlariniz vardır ancak nacizane tavsiyem tadını çıkarmaya başlayın artik. Zorlu bi süreçten çıktınız. Artık bir mesleğiniz var ıllaki o tebligat gelecek. O gelene kadar kafanızı dağıtın yıpratmayın artik kendinizi.
-
@Tüpçüü hocam 2 3 haftada işe başlarsınız demişsiniz bu sizin tahmininiz herhalde. Teşekkürler
-
@kleonard ben öyle birşey demedim
-
@Tüpçüü inşallah temenni ederimki 2 3 haftada başlarsınız ancak kurumun hantallığını unutmayın demek istedim
-
arkadaşlar illere tebligat gitmeye başlamış herkese hayırlı olsun
-
Arkadaşlar yedek bekleyenler olarak feragatler bizim için önemli.. lütfen duyarlı olalım. Başka kurum tercihiniz varise kurumu bilgilendirelim. Ayrıca wp gruplarımızda gelebilecek analizler yapılmakta. Yedek olarak bekleyenler özelden iletişim kurarak katılım için başvurabilirler. Ve son zamanlarda açıklanan kurumlarda ortak isimler mevcut rica rica edelim ki bizede sıralama/isim herhangi bir şey bildirmelerini gönülden isteriz. Şimiden hayırlı olsun
-
@bcbc3434 hangi ile gitti ? bellimidir
-
@lastmetal bütün şehirlere gitti herhalde gitmediyse bile p.tesi gider en geç
-
@bcbc3434 hocam şehirlere gitti derken sgk kurumlarına mı yoksa adaylara mı onu anlamadım bana daha gelmedi de?
-
@Lily il müdürlüklerine gitti
-
@bcbc3434 yani hocam süreç nasıl işliyor il müdürlüklerinden bize mi yollayacaklar?
-
@Lily hocam atanacaginiz il mudurlugundeki insan kaynaklarina bakan servisle gorusun, yazi gelmisse size bilgi verirler. Baska bir memuriyetten gececekseniz de su an calistiginiz Kuruma da yazi gelir. Dogrudan il mudurlugu ile irtibata gecin. Yazi gelmisse gidip baslayabilirsiniz.