2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@random İl müdürlüğüne gidin dostum. Atatürk bulvarında akın dilin yukarısında yer alan bina. Birimler orada yer alıyor. Personel birimine gideceksiniz.
-
Dostlar yedeklik sürecini de sanıyorum uzatmaz Kurum. Resmi süreye de tabi kalınabilir. Bu ay içerisinde netleşmesi anlamına geliyor bu da.
-
Mesaj bana da gelmiş. Adana.
-
@paretowilfredo resmi süre nasıl belirleniyor hocam..
-
@yabgu Açıklanma tarihini izleyen 3 ay dostum.
-
@paretowilfredo üstad özelden yazdım size bakabilir misiniz.
-
Hocam yeni ilan ne zaman gelir @paretowilfredo
-
@keynes5 umarım çok uzamadan yeni alım sürecine dair hazırlıklar başlar guy etkinliklerinde buna da yer vermek lazim
-
@keynes5 Henüz bir şey işitmedim dostum bu konuda.
-
Istanbul için de atamalar yapılmış . Bekleyen dostlara hayırlı olsun şimdiden
-
İzmir için de atamalar yapılmış arkadaşlar herkese hayırlı olsun
-
@bucalı kısa mesaj mı geliyor ?
-
@paretowilfredo gvs yapıldı mı hocam sgk da
-
@lastmetal evet
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@keynes5 Henüz bir şey işitmedim dostum bu konuda.
-
Arkadaşlar ben şuan askerdeyim. İstanbul SGK il müdürlüğüne atandım. İstanbul'a atanan arkadaşları göreve başlamaları için çağırdılar mı ? Bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim İstanbul'da SGK nin merkez il müdürlüğü neresi ?
-
Arkadaşlar tebligatı gelen var mı, istifa ve ev taşıma süreçlerim olduğuı için onu bekliyorum. Bana mesajda gelmedi.
-
Bana pazartesi sms geldi, telefonda görüştüğüm kişi yazılı tebligatı beklemem gerektiğini söyledi ancak henüz yazı gelmedi. Sms tebligat yerine geçmiyor değil mi? İstanbul’a atanıp göreve başlayan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar yeni alımla ilgili bi duyumu olan var mı ?
-
@sgkdntyrd10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bana pazartesi sms geldi, telefonda görüştüğüm kişi yazılı tebligatı beklemem gerektiğini söyledi ancak henüz yazı gelmedi. Sms tebligat yerine geçmiyor değil mi? İstanbul’a atanıp göreve başlayan var mı?
Atandığınız il müdürlüğü personel servisini arayın bilgilerinizi verip yazınızın gelip gelmediğini sorun. Geldiğini ifade ederse tebligatı beklemeyin direkt il müdürlüğüne gidip elden tebliği alın.
Edit : Henüz yazı gelmediğini belirtmişsiniz SMS tebliğ yerine geçmez. Yazıyı beklemeniz icap eder