2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@ilanmılano
Teşekkür ederim hocam. Evet şu salgın döneminde henüz bir şey söylemek zordur. Şimdiden memnun kalmış olmanıza sevindim. Hayırlısıyla virüs dönemi de geçsin tekrar yorumlarınızı bekliyorum hocam. -
Bu ay göreve başlayan denetmenler ne kadar maaş ve promosyon aldılar acaba
-
@ilanmılano hocam istanbulda hangi il müdürlüklerinde çalışılıyor avrupa yakasında
-
Hocam Fatih’te var Esenyurt ta var, Anadolu yakasında ise Kartal da var.Benim bildiklerim bunlar hocam.
-
@hicks Memuriyet geçmişi olmayan bekar çocuksuz yeni başlayan Denetmen Yardımcısı otomatik besten(117 lira) çıkarsa şuan 5060 lira civarı bir maaş alıyor. Promosyon yanlış bilmiyorsam 2018-2021 dönemi için 3 yıllık sözleşme yapılmış ve bize ocak subat mart hariç 2020 yılının 9 aylık kısmı 990 lira civarı yattı.
-
@yabgu Hocam Avrupa yakasında denetmen bulunan sosyal güvenlik merkezleri Fatih Zeytinburnu Esenler Esenyurt Sultangazi diye biliyorum. Yine merak edenler varsa diye yazıyorum. Anadolu yakasında konum olarak Maltepe'de bulunan Kartal Sgmde denetmen var Ataşehir henüz açılmadı. İl müdürlüğünde de denetmen yok.
-
@bucalı @ilanmılano cevaplarınız için teşekkür ederim
-
Çalışabiliyosanız şuan mevzuat çalışın vaktiniz varken
-
Arkadaşlar merhaba. Biraz geç oldu ama whatsapp grubuna beni de dahil edebilirmisiniz
-
arkadaşlar yedeklik duyurusunun ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
-
@bucalı, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar yedeklik duyurusunun ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
-
benim son promosyonda guyda atamam yapıldı şuan çalışıyorum. aynı zamanda sgk denetmenliğinde yedek listedeyim. Sgk'dan feraget etmem gerekiyor mu ? yani şuan işimden memnunum sgk yedek sırası bana kadar gelirse sgk dan vazgeçmek için bununla ilgili herhangi bir işlem yapmam gerekir mi ?
-
@morand kaçıncı yedeksiniz? Tercih yapmazsanız hak bir sonrakine geçiyor diye biliyorum .
-
@bucalı @sila35 Maalesef her iki durum için de net bir şey yok henüz dostlar.
-
@paretowilfredo hocam beklentiniz yaz aylarını mı gösteriyor?
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad.
-
@bucalı Dostum daha evvel de dediğim gibi Kurumun aslında tercih alma, toplama, bunları işleme koymak konusunda bir sıkıntısı görünürde yok. Ama şu gerçek var ki Kurumda çalışma kapasitesi en azından yarı yarıya düştü. Nöbet usulü var her birimde. Bu ortamın en azından bir nebze normalleşmesi lazım ki bir adım atılsın. Bu işlerle tam performansla ilgilenecek personel yok çünkü ne yazık ki. Bilim Kurulu'nun öngörüsü yaza sürecin hafifleyeceği yönünde. Dedikleri şekilde müspet ilerlerse Kurumlar da normal çalışma tempolarına dönerler, süreçler kaldığı yerden rahatlıkla devam eder.
-
@morand Herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yok dostum. Yedek tercihleri tüm yedeklerden alınacağı için tercih yapmamanız kâfidir.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam:)
-
@paretowilfredo ustad surec ne kadar uzarsa uzasin yedek tercihleri yine de yapilacaktir degil mi? yani bu olaganustu donem sebebiyle bu promosyonda yedek tercihleri alinmamasi gibi bir durum soz konusu olmaz insallah. bu surec tahmin ettigimizden cok daha uzun surse de bizim tercih hakkimiz sakli midir? herkese saglikli gunler ve hayirli ramazanlar dilerim.