2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yaprak kımıldamıyor derken bunu kasdetmemiştim arkadaşlar birbirinizin kalbini kırmayın lütfen. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
-
@redcrossbjk aynı soruyu çokca soruyorsun madem başkdı aramadıysa arıymm diye soruyorsan ne diye daha önce iletilerde hepimi arayalıö baskı kuralım diyordunnn ??? Kimi kandırıyorsun
-
@Shane-larkin Ya hu kardeşim hadi bak işine..
-
@newworldorder SGK yı veya Açshb arayın diyor
-
@JosephStiglitz bize bilmediğimiz bir şey söyleseydi keşke teşekkür ederiz çabanız için en azından
-
@newworldorder tuh ya nasıl akıl edemedim deseydin diyeceğim ama güvenemiyorum silivri bu aylarda daha soğuk diyorlar
-
@newworldorder rica ederim hocam
-
@adalet81 Kalorifer sistemi pek muntazammış hocam yine de sen bilirsin tabi
-
her sabah duamdır:İnşallah aralık sonuna kadar neticelenir,hepimiz için hayırlısı olumlu-olumsuz.ben de okudum yazdıklarımı geçmişte,sinirimden neler yazmışım.bence en son yapacağımız şey birbirimizi kırmak olsun,ama ben çok aktif olmasam da yazdıklarımla birini kırdıysam affola.öfke kötü bir şey,sabırsızlık neticesinde geriliyoruz işte.
-
@JosephStiglitz Allah devletimize zeval vermesin kardeşim her kurumunun ayrı bir önemi var tabi ama şimdilik tercihen sgk il müdürlüğünden yana kalbimiz
-
@adalet81 Amin kardeşim. Allah gönlüne göre versin
-
Kurum içinde bugün açıklanan bi sonuç var mı arkadaşlar?
Yeterlilik görevde yükselme vs? -
@heycorc404 şimdi resmi sitede bir sınava dair sonuç açıklaması girilmiş.
-
KPSS 2019/2 yerleştirme sonuçları gelmiş.Sıra Bizlerde inşallah
-
@şiir kurum içi değil hocam o sanırım veya sonucu edevletten mi açıklandı oranın
-
@heycorc404 ben de duyuruyu görünce inceleyemedim:(
-
@calfagri inşallah sıra bizdedir
-
@JosephStiglitz amin hepimiz insallah kardeşim:)
-
@calfagri bu alıma hangi tarihte çıkılmıştı hatırlıyo musunuz acaba
-
@adalet81 valla hatırlamıyorum hocam malesef