2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bir kurumda işi olup da şu ilana başvuranlara neler söyleme neler yapmak istiyorum bilemezseniz keşke karşıma çıksalar terbiyem müsade etmiyor aslında ediyor da forumdan banlacaklar gerek yok eğer dediğim kişilere nasip olursa bu iş allah kariyer verdi ertesi günde rezil rüsva eder inşallah bu iş puan liyaketten çıktı çünkü.... kimse kusura bakmasın.
-
aciklasinlar yine baslatmasinlar. ben ona da raziyim. yeter ki su belirsizlik ortadan kalksin
-
@varetopilfredo baştan beri dediğimiz bu güvenlik soruşturması 2 ay sürsün. Açıkla en azından 1600 aday boşuna belirsizlik içinde beklemesin. Tasarruf programına uyacaksanız öyle uyun madem
-
@varetopilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
aciklasinlar yine baslatmasinlar. ben ona da raziyim. yeter ki su belirsizlik ortadan kalksin
Evet kardeşim senide anlıyorum belli ki başka kurumda çalışmıyorsun , genelde burada yazanlar birkaç istisna öyle kişiler zaten yazmayanlar sırıtarak yazdıklarımızı izliyorlar gülüp geçiyorlar neden ATANDILAR GÜYA BİLGİLERİYLE
İŞSSİZ OLUP BU KADAR AY BEKLEYİP OLUMSUZ CEVAP ALMANIN ACISI DA BAŞKA ALLAH HERKESE SABIR VERSİN KPSS A SÜRECİNİN DÜZENLENMESİ LAZIM YOKSA MİLLET SİNİR KÜPÜ BÖYLE BİR SİSTEM OLAMAZ AKILLARA ZARAR....2 MADDE EKLİCEKSİN 1-İŞİ OLAN İLANA GELMESİN(ÜLKENİN HALİ ORTADA) 2-PUAN SIRALAMASINA GÖRE ATAMA YAPACAKSIN MÜLAKAT NEDİR ALMIŞIZ 120 DK , 2 GÜN ALAN 90+ PUAN 3 TANE BİZİM GEÇMEDİĞİMİZ SİSTEMDEN KARŞIMIZA OTURMUŞ ADAMA CEVAP VERECEKSİN GENELDE İLAHİYAT MEZUNU YOK BÖYLE BİR DÜZEN BİR DÜNYA YA YEMİNLE ALLAH SABIR VERSİN BİZE CAMİDE İMAM OLACAK ADAM MÜLAKATTA BİZİ SORGULUYOR.
-
-
ohaaa bakan hanım mesaj attı açıklandı diye
-
SGK Denetmen Yardımcısı ve İŞKUR İstihdam Uzman Yardımcısı sınav sonuçlarına göre aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Rabbim hayırlı hizmetler nasip eylesin. @sgksosyalmedya @TurkiyeIsKurumu #BizTürkiyeİçinÇalışanBüyükBirAileyiz bakan attı la şimdi
-
@g-a-g bakan hanım twit atmış sonuçlar hayırlı olsun
-
HAYIRLI OLSUN DOSTLAR .DEDİĞİMİZ GİBİ YIL BİTMEDEN
-
Laaaaaaaaaaan
-
@Shane-larkin biri beni çimdiklesin
-
İstediğimiz haber gelmiş arkadaşlar. Hayırlı olsun hepimize.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
HAYIRLI OLSUN DOSTLAR .DEDİĞİMİZ GİBİ YIL BİTMEDEN
Elhamdülillah
-
nerden bakıyoruz?
-
Zehra Hanım bombayı bizzat kendisi bıraktı
-
-
@Aslan-Reyiz Tam konuştuğumuz gibi
Hadi güzel haberler hepinizden.
-
e devlette görünmüyo