2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@gaye Buna benzer bir durum daha evvel oluştuğunda Kurum bir açıklama yayınlayarak yedek haklarının korunacağını belirtmişti dostum. En kötü senaryoda yine bu şekilde yapılacağını düşünüyorum.
-
@gaye hocam şu virüs belası bir bitsin de inşallah yedeklik ilanının Haziran, Eylül arası geleceğini düşünüyorum.
-
Yedek bekleyen arkadaşlar zaman bir çoğunuzun lehinize işliyor o yüzden gönlünüz ferah olsun. Zaman geçtikçe başka kuruma gidip feragat eden sayısı artacaktır maalesef sgk bir kez yedek tercihi alıyor bu tercihten sonraki feragatların önemi olmuyor. Mevzuatta yanlış hatırlamıyorsam yedek duyurusu için 3 aylık süre öngörülüyordu ancak genellikle bu süre esnetilerek yedeklerin hakkı korunuyor.
-
@black Hocam yedek sayısı için bir tahmininiz var mıdır?
-
@black hocam sizce yedeklik ilanı ne zaman gelir?
-
@black hocam 2 kez yedek tercihi aldığı 2012 dönemide olmuş, yeni ilan gelmesine rağmen bir önceki promosyonun yedek ilanıda gelmiş , sgk için kesin konuşmak biraz zor ama diğer dediklerinize katılıyorum. Salgının seyri iyi gibi bayram sonrası gelir mi sizce .?
-
@felix-felicis Adıyaman için ayrılan 2 kontenjan için şimdiye kadar gelip başlayan olmadı. Muhtemelen başka kurumu seçtiler.
-
@iüiktisat teşekkür ederiz.
Diğer illerden ayrılan/başlamayan varsa yedek bekleyenler olarak yazabilir misiniz arkadaşlar -
Bizler de yedek olarak bir umut bekliyoruz arkadaşlar. Bildiğiniz boş kalan iller varsa yazabilirseniz çok seviniriz. Şimdiden teşekkür ederiz.
-
@felix-felicis yakın zamanki alımları takip etmediğim için birşey söylemek zor ancak son 2 3 promosyonda 50-60 civarını gördü hatta daha gerilere sarktı diye hatırlıyorum.
Sayıları az da olsa 20 30 kişilik ilanlar sayesinde gene bu sayılara ulaşacaktır. -
@bucalı Hastalık olmasa yetki sınavı yapılacaktı ertelendi birde yeterlilik sınavı var haliyle şu süreçte yakın bir zamanda olmayacağı kesin en iyi ihtimalle haziran gibi olabilir belki biriken iş yükü çakışan sınavlar vb sebeple daha da geç olabilir.
Bildiğim tek şey asil olarak ataması yapılan arkadaşlarınız çok şanslı onlarda biraz gecikse bayağı bir bekleyeceklerdi -
@black İnşallah hocam sarkmalar daha da olur. Bu sene nispeten ilan bakımından daha iyiydi 60 ları geçeriz umarım
-
@black saolasın hocam teşekür ederim:) Eylül'e kadar sürebilir anladığım kadarıyla,
-
@yabgu doğrudur hocam o kadar eskisini bilmiyorum son promosyonlar da genel uygulama söylediğim şekilde oldu.
Yeni ilandan sonra eski promosyonun yedeği için yönetmelikte engel yok diye hatırlıyorum ama dediğiniz gibi engel olsa da kurum yönetmeliği çok sallamıyor. Gerçi bazen bizde sallamıyoruz çok kısa süre içinde bitirilmesi istenen denetimler var ancak bitmedi mi bitmiyor... -
@bucalı Rica ederim. Eylül de olabilir Haziran'da bi bakmışsınız kurum yarın ilanı yayınlamış SGK sürprizleri sever ama geç olanları...
-
@black :)) Anladım hocam eyvallah
-
@black teşekkür ederiz cevaplarınız için . Sanırım siz daha önceki pro.dan atananlardansınız. Keşke arkadaşlarda geldikleri yerleri unutucak kadar garip olmayıp yazılanalara cevap verebilseler.
Bekleyen arkadaşlarımız var. Feragat etmek , ya da bekleyenler için bi bilgiyi paylaşmak zor olmamalı. Hepimiz bir yerlere gelicez elbette . -
@yabgu evet önceki promosyonlarda atandım uzun zamandır iş yoğunluğundan foruma pek giremiyordum ama malum korona sebebiyle boş vakit bolluğu var bende foruma bir göz atayım dedim.
-
@paretowilfredo hocam yedeklik bekleyen adaylar sizin ağzınızdan çıkacak sözleri özledi:)
-
Hocam mesleğe rotasyon geleceği söylentileri var bu konuda bizi aydınlatabilirmisiniz ? @paretowilfredo @black