2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche hocam aldığınız yeri bir bilgi var mı acaba? Ateşler içinde yanıyorum ama PC başından kalkıp gidemiyorum
-
@redcrossbjk dostum inanın sizden daha cok bu surecten bır an evvel kurtulmanızı istiyorum. Malesef soyledıgım gıbı herhangı bır gelısmeye vakıf degılım. Yalan yanlıs seyler soyleyıp sızlerı de bos yere umutlandırmakta ıstemıyorum. Tek bıldıgım surecin artık bıtme asamasında oldugu.. Aynı seylerı papagan gıbı tekrarlamayayım. Yarın 6. Promosyon üstadlarımızın yeterlılık sınavı olduğu için belkıde kurum baskanımız bu sebeple acıklanmasına musade etmemıs olabılır. Ama hıc merak etmeyın onumuzdekı hafta herkes derın bır nefes alacaktır
-
Bu süreçte birilerini kirdiysak hakkınızı helal edin.çok şükür nihayet erdiriyoruz bu süreci. İnşallah çok şükür oldu demek de nasip olur.özellikle Çok emek vermiş arkadaslara..
-
başkan uyumadıysa twitler hala işe yarayabilir.
-
@uche EyvAllah hocam...
-
evet beyler benim twit burda biter. oğlum çantayı al gel.
-
@redcrossbjk rica ederim kardeşim yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bızlere. Hafta sonu acıklanır mı dıyen arkadaslar bosuna beklemesınler malesef bu soz konusu degıl. Kurum baskanımızın daha oncekı yıllarda surec cok uzadıgı ıcın, bekleyen adaylara atmıs oldugu özür mahiyetindeki '' bugun acıklanacak'' Twitlerine lutfen takılı kalmayınız. Cunku 10. Promosyon sonuc anlamında en hızlı acıklanan promosyon olacak. Ansızın karsınızda sonucları gorebılcegınızı ümit ediyor, Herkese sabır dolu haftasonları diliyorum.
-
@uche hocam öyle bir yazı yazıyorsun ki yatın dinlenin ile her an gelebilir de çıkıyor.. Kafalar yanmış durumda zaten şu an hocam etme
-
@redcrossbjk kardesım elımde olsa keske hemen acıklayabılsem. Malesef durum anlattıgım sekılde. Yazılanları okuyorum kımısı Twitlere takılı kalmıs, kımısı hafta sonuna, kımısı toplantıya, kımısı baska seylere.. Elımden geldıgı kadar tum sorularınızı cevaplandırmaya calıstım. Herkesın hakkında hayılısı olmasını diliyorum..
-
@uche EyvAllah kardeşim sağ ol.. takılıyorum azıcık latife edip stres dağıtmaya çalışıyorum. Hayırlı geceler hocam
-
@uche valla ben bıraktım twiti
-
Dün söylediğim gibi cuma yetişmesi zor gözüküyor pazartesi muhtemel açıklanır diye alınan bilgiler bu yönde.
-
Günaydın, herkese sabırlı hafta sonu diliyorum
-
@bornova35 günaydın amin
-
Herkes pusuda
-
Haftasonu gelme ihtimali var mı?
-
Biz akşam neyin aksiyonunu yaşadık la
-
@gannicus haftasonu aciklamiyorlar.bosuna beklemeyin.pazartesiyi bekleyecegiz
-
@redcrossbjk pazartesi daha fenası var
-
@kingjames yaklaşıyor yaklaşmakta olan desene kardeş kemerleri bağladık türbülansa giriyor uçak