2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk sabah aynı şeyi sorarak uyandım
-
Sabah şimdi milyon tane mesaj vardır diye uyandım Bi baktım sıfır ileti. Tatile girdiğini unutmuşum forumun
-
Filmin adı : 10.pro sgk mülo sonuçları
Tür : Gerilim ,Aksiyon,Korku,Ne ararsan var
Imdb : 9.6
Gösterim : 30 Eylül 2019 Pazartesi -
Keşke pareto aksam beklemeyın deseydi veya bilgisi yoksa bilgim yok deseydi.. Beklemezdık o kadar..
-
@atanamayan pareto müneccim falan mı nerden bilsin adam
-
@Hayaller71 yok hocam öyle değil.. Genelde bilgisi oluyor bu konularda..
-
Ben hiç kurumun pazartesi mülakat sonucu açıkladığını duymadım. Cumaya kadar bekletme falan gibi bir durum olur mu acaba..
-
@serhats düzeltme: çarşamba perşembe var ama pazartesi yok
-
@serhats gelir idaresi başkanlığı 2017 mülakat sonucları pazartesi gece 3te açıkladı kardeşim
-
- Dönem Denetmen Yardımcılığı sınavına giren bazı arkadaşlarımızın Kurumumuzun değerli yöneticileri hakkında hiç de hoş olmayan bir üslupla twit attığını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu durum bizi son derece üzmüştür. Kurumumuzun üst yöneticilerinin- #SgkDntYardAcıklansın++
Sinan Uzunpınar
@SinanUzunpinar
·
8d
@SinanUzunpinar
adlı kişiye yanıt olarak
sınav sonuçlarının bir an önce açıklanması hususunda ne kadar özverili çalıştığına biz tanığız. Lütfen üslubumuza dikkat edelim arkadaşlar. #SgkDntYardAcıklansın
Bu eşek kim acaba? Biz açıklansın diye çabalarken özensiz ve üsluba dikkat etmeden kim böyle bir şey yapıyor Allah aşkına..
- Dönem Denetmen Yardımcılığı sınavına giren bazı arkadaşlarımızın Kurumumuzun değerli yöneticileri hakkında hiç de hoş olmayan bir üslupla twit attığını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu durum bizi son derece üzmüştür. Kurumumuzun üst yöneticilerinin- #SgkDntYardAcıklansın++
-
@redcrossbjk bu hal antipatik Bi hal almışsa sonuçların açıklanmasını etkiler mi acaba, insanın aklına gelmiyor değil kardeşim
-
@Hayati Bilmiyorum ki dostum. Umarım öyle bir şey olmaz
-
@redcrossbjk inşallah kardeşim
-
@redcrossbjk karaktersiz insan mı yok üstad. Şaşırmamak lazım.
-
@redcrossbjk ne yazmışlar hocam siz biliyo musunuz.
-
Lütfen tweet atalım arkadaşlar 3 5 kişiyiz
-
@furkennnnnn bilmiyorum ki hocam ama durduk yere sinan bey bir şey yazmaz herhalde. Bügün mal birinin Teftiş kurulu Başkanına cevap olarak, sonuç açıklanmasın bana yar olmadıysa kimseye yar olmasın dün aylar sürsün diye bir twitini görmüştüm.. piyasada mal mı yok kardesim
-
@redcrossbjk aga biz ne için uğraşıyoruz millet neyin peşinde
-
https://twitter.com/pinkirella_M
Diye kullanıcı bunu yazmış :
.
İnşallah SGK denetmen yardımcılığı sonuçları hemen açıklanmaz da beklersiniz aylarca .
Liyakatinizin ekmeğini yiyin bal kaymaklarim .
.Bence dernek başkanının kasdettiği bu değildir diye düşünüyorum . Herkes özelden yazıp ger dönüş alamadıysa ona ithafen yazmış olabilir .
-
bu is twit atmakla,faceden mesaj atmakla vs olmaz arkadas...yasal yoldan ve resmi olarak bir is yapmak istiyorsan cimer bilgi edinmeden durumu sorarsin.sgk denetmen yrd mulakati niye aciklanmadi diye...ve kurum suresi icinde donus yapmak zorunda.