2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bakanın imza aşamasını geçtiğimizi net olarak biliyor muyuz arkadaşlar bu bilgide hata payı yok mudur
-
@senior özel kaleme göre imzaladı hocam
-
@senior sanırım bunun en net cevabını özel kalem sekreterini arayıp sorduğumuz zaman öğreneceğiz ama işAllah hata payı yoktur
-
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar, bu süreçte kimseyi kandırmak kimseyi boş yere umutlandırmak gibi bir çabam olmadı. Birkez daha soyluyorum degerlı dostlarım bakanın ozel kalem vekili hüdai bey, bakan hanımın ımzaladıgını acık bır sekılde soyledı... Bugün açıklanır mı inanın bilmiyorum ama artık top sayın kurum başkanımız M. Selim Bağlı ' da. Yok toplantıymıs, yok meclıs toplantısıymıs ya da yazılan dıger yorumlara itibar etmeyiniz. En yakın süreçte bu iş bitecek. Kazanan arkadasları tebrık edıyorum. Kazanamayan arkadaslar ıcınde dunyanın sonu olmadıgını çalışmalarının karsılıklarını tez vakıtte almalarını umuyorum.
Ben bu arkadaşımızın yazdıklarına inanıyorum.Gayet açık şekilde yazmış.Önceki günlerde yazdıklarına tekrar bi göz atın derim.
-
@Friedman17, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
ım bakanın ozel kalem vekili hüdai bey, bakan hanımın ımzaladıgını acık bır sekılde soyledı... Bugün açıklanır mı inanın bilmiyorum ama artık top sayın kurum başkanımız M. Selim Bağlı ' da. Yok toplantıymıs, yok meclıs toplantısıymıs ya da yazılan dıger yorumlara itibar etmeyiniz. En yakın süreçte bu iş bitecek. Kazanan arkadasları tebrık edıyorum. Kazanamayan arkadaslar ıcınde dunyanın sonu olmadıgını çalışmalarının karsılıklarını tez vakıtte almalarını umuyorum.
Aynen öyle kardeşim bizzat bende özel kalemden 19:10 da dönüş aldım ve bakan hanımın bugün akşam listeyi imzaladığını öğrendim. En geç pazartesi kesin olmakla beraber her an açıklanabileceği söyledi. Kızılcahamama hamama gideriz inşallah daha sonra
Ayrıca bakan imzasının tamam olduğu bu yazılanlarla kesinleşti diye düşünüyorum.
-
Tahmini kaç gibi açıklanır acaba
-
@Hayati her şey hazırsa saat 9 10 gibi aciklasar da kurtulsak bizde yoksa saatler geçmek bilmez:-(
-
@Hayati mesai sonu gibi geliyor bana açıklanırsa
-
@redcrossbjk inşallah hocam. Erkenden hayırlısıyla bitse. Ama sisteme yükleme vakit alırsa müfettişlik gibi üç gibi falan açıklanır diye tahmin ediyorum
-
Arkadaşlar, bugün gerçekleştirilen sosyal güvenlik denetmenliği derneğinin genel kurulunun bitmesinin ardından gerek istanbul denetmenler dernek sorumlusu Mustafa Üstad olsun gerekse Ankara'daki dernek sorumlusu birkaç üstad imzaların atıldığını gerekli prosedürlerden sonra sonuçların açıklanacağını bizzat söylemişlerdir. Geçen günlerde söylediğim üzere kurum başkanı Sn. M. Selim Bağlı ne zaman isterse o zaman açıklanacak. Pazartesi olur salı olur artık orasını bilemem. En son bilgiler bu sekılde. Şunları da eklemek istiyorum arkadaşlar: çoğunluğun büyük kentlerde yaşamak ve çalışmak istemesi , özellikle eş durumundan bazı illerde özellikle ankara, istanbul ve izmir gibi kentlerde aşırı şekilde denetmen ve denetmen yardımcısı yoğunluğu, yeterli şekilde çalışmaya elverişli ortamın sağlanamaması gibi sebepler işe başlayışınızı birazcık geciktirebilir. Örneğin, ankaradaki üstadlarınız ufak bir odada 4er 5er kişi oturmakta ve gelen vatandaşın ifadesini alırken dahi zorlanmaktadır. Tabiki bunlar sizlerin sorunu değil. Alım yapılırken düşünülmesi gereken şeylerdi. Birkez daha kazananları tebrik ediyor herkese hayırlara vesile olmasını diliyorum.
-
...........
-
@uche her an her şey olabilir artık sonuna geldik sanırım.
-
@lastmetal dostum alınan bilgiler, söylenen sözler bunu gösteriyor. Kurum başkanı derseki biraz daha bekleyeceğiz o zaman liste belirli bir şekilde bekletilir. Ankarada, izmirde, istanbulda ve saymadıgım bazı ıllerde denetmen ve denetmen yardımcısı sayısı malesef normal sayının 3-4 katı durumunda. Üstadlara bağlanan yardımcılara bile sandalye bulunamıyor bazen. Buna bir çare bulunmaya çalışılıyor ama malesef bulunamıyor. Tekrardan rotasyon söz konusu kendi fikrimce gündeme gelebilir.
-
açıklansın da ben geçtiysem ayakta da dururum
-
@uche dostum bu durum sonuçların açıklanmasını geciktirmez diye düşünüyorum. Sadece belki işe başlamayı birazcık geciktirebilir. Hazır bakan hanım imzalamışken ben Selim beyin sonuçları bekleteceğini düşünmüyorum. Yarın mesai bitimine kadar çok çok büyük ihtimal sonuçlar açıklanacaktır. Kazanan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.
-
@Friedman17 umarım öyle olur. Açıklanmasını en az sizin kadar istiyor ve takip ediyorum. Acıklanmasına engel bır durum tabıkı demıyorum dostum sadece denetmenlık meslegı hakkında bılgıler verıyorum.
-
@uche teşekkür ederiz kardeşim
-
@furkennnnnn malesef öyle olmuyor kardeşim siz denetmen yardımcısı olarak işe başlayacaksınız ve geleceğin denetmenleri olacaksınız. Aynı zamanda siz devleti temsil edeceksiniz, kimse sizleri ayakta bekletemez.
-
@uche özellikler istanbul gibi büyük şehirler de denetmen ihtiyacının fazla olduğunu söylüyorlardı şimdi ise denetmen sayısının fazla olduğu söyleniyor ilginç bir durum değil mi sence
-
@bcbc3434 iş yoğunluğu anlamında bunu söylüyorlar. Örneğin anadolu yakasında yeni yapılan binada (maltepede), 8. Ve 9. Promosyon üstadlarınız açık ofis şeklinde çalışıyorlar. 1 katta 24-25 üstadınız var. Ve 4erli 5erli şekilde çalışıyor. Hemen hemen hepsıne masa sandalye ımkanı saglandı. Fakat bilgisayarı olmayan hala üstadlarınız mevcut. Sizler başladığında durum ne olur inanın bilmiyorum.