2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche neden kalıcı olmayı düşünmeyelim üstad sıkıntılı bir meslek mi yani
-
@uche gerçekten ne zaman açıklanır bilinmez ama en azından açıpta amaaan ne saçmalanmış (olumsuz arkadaşlardan aslında biz bir yerlerimizi boşa yırttığımızdan yanii ) demedim ben şok .. hocam şeyi merak ettim yardımcılık sürecinde seçtiğimiz il de mesela istanbulda farklı il müdürlüklerine geçebilir miyiz , ikametgah değişirse veya biz istersek gibi
-
@newworldorder Sesli güldüm
-
@modigliani-0 tabiki herkesın hayata ve meslege bakıs acısı farklıdır dostum. Ama sgk denetmenlıgı ne tam anlamıyla bir A kadro meslegı ne de bir memurluk. Arada kalmıs bır meslek grubu ne yazık ki. Yıllardır üstadlarınız olsun dernek olsun teftişle birleştirilmek için yogun caba sarf etti. Malesef bır sonuc alınamıyor. A kadro meslege gore en dusuk maas alan gruplardan bır tanesı sgk denetmenlıgı.. Kazanan arkadaşlar işe başladıgında emın olun her üstadınız çalış ve git diye söylemde bulunacak
-
@uche üstad Ankara'ya geliş sadece eş durumu ile mi oluyor başka bir sekil var mı
-
@uche hocam geçen facebookta sgk denetmenliğinin özlük hakları ile ilgili bakan hanımın bir çalışması olduğuyla ilgili bir yazı görmüştüm bu doğru mu acaba?
-
@yabgu malesef kafana göre değiştiremiyorsun. Goreve basladıgında özellikle istanbul için bosluk nerede varsa il müdür yardımcısı tarafından ikamet ettiğin yere göre yerlestırmen yapılır.
-
@uche hocam Yarın Allahın izniyle açıklanır mi sen hele onu bi de lütfen.. Bir de müfettişlik gibi mi yani liste şeklinde mi açıklanacak yoksa sgknin e devlet üzerinden olan sonuç sayfasından mi bilginiz var mı acaba?
-
@bcbc3434 dostum bu konuyla ılgılı ınan kac bakan eskittiğimizi bilmiyorum. Çalışmalar var üst düzey insanlarla görüşülüyor. Ama kac yıldır bır sonuc cıkmıyor. Ki hak verirsiniz ki önümüzde imamlar, ögretmenler ve hemsıreler bulunmakta dahaa onlara bıle 3600 ek gosterge verılememısken bıze verılmesı bır haylı zor. Yınede umut fakırın ekmeğıdır. Umut etmeye devam
-
@redcrossbjk dostum elımde olsa vallahı su an lısteyı acıklayayım ben sadece edındıgım bılgılerı sizlerle paylasıyorum. Yarın acıklanacak derım Allah korusun acıklanmaz bu sefer forumda linç edilmek istemem. Tek diyeceğim prosedülerde sona yaklasıldı. Belkı yarınnn belkı yarından da yakın...
-
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@yabgu cok tesekkur ederim guzel dusuncelerınız ıcın. Yardımcı olabıliyorsam ne mutlu, meslekle alakalı aklınıza takılan bırsey olursa sorabılırsınız. Ama sizlere nacizane tavsıyem ozellıklede kazanan arkadaslara, asla bu meslekte kalıcı olmayı dusunmeyın ve calışmayı bırakmayın.
Neyi çalışmayı birakmayin arkadasim. Alayınız böyesiniz hickimse durdugu yerde durmuyor. Madem kalici olmak istemiyodunuz girmeseydiniz kadroya . Hayret bi sey ya. Girip kalici olmak isteyen cok kisi var emin olun
-
@uche teşekkür ederim hocam. Bir de liste şeklinde mi olacak sonuç ya da e devlet üzerinden sonuç sayfasından mı o konuda bilginiz var mı acaba
-
@uche usta çalışma saatleriyle ilgili çok farklı şeyler söyleniyor. Bazısı günde 2-3 saat bazısı 9-17 diyor. Calisma koşulları ile ilgili bilgi verir misin?
-
@redcrossbjk 6. 7. 8. ve 9. Promosyon üstadlarınızın sonucları liste seklınde acıklanmadı. Herkes tc kımlık numarasıyla gırıp ogrenebıldı. Sızınkıde oyle olur yuksek ıhtımal. Mufettıslıgın lıste seklınde acıklanmasının tek sebebı rehberlik ve teftiş başkanı Sn. Mustafa üstadıfımızın sürecin şeffaf olmasını istediğinden kaynaklı.
-
@Müfettiş-Gadget dostum sizlere burda yardımcı olmaya calısıyorum. Kalıcı olmak ıstıyorsanda sana kalmıs. 8. Prosmosyon 400 kısı alım oldu yaklasık 72 kısı dıger kurumları kazandı ve gectı. Yorum sana kalmıs artık.
-
@uche üstad iyi akşamlar. Bende bır arkadasımda duymuştum denetmen sayısı yeterlı görülüyor dedı. Yenı alım konusunda sıcak bakmıyorlar mı? Bız bır umutla bekliyoruz gelecek denetmenlık ihtiyacını cunku.
-
@paraşütçü-walras kardesım 2-3 saat diyende kimmiş. Genelde 9.00-17.00 arası calısılıyor. Her ay il mudurluklerı tarafından sizlere zimmetli bir sekılde denetım gerekcelerı verılıyor. Ay ıcerısınde denetıme cıkıp onların raporlamasını yapıyorsunuz.
-
@Tükendikagrubu dostum bıldıgım kadarıyla eskı yıllarsa torba yasada 5000 denetmene tamamlanacagı yonunde bır yasa cıkmıstı. Şu an ki sayı net bır sekılde bilmeyerek soyluyorum 3000-3500 arası. Ilerleyen surecte alım olur mu olmaz mı inanın kurum başkanının inisiyatifinde. Şu an için hemen hemen her ilde muhakkak bir denetmen bulunuyor ve işler yürüyor.
-
@uche ustada aynen katiliyorum. Yaptigimiz ise gore, riske gore ozluk haklarimiz vs iyi degil. Yeri gelecek sahte sigortalilik kapsaminda emekli olmus kisinin emekliliginin iptaline karar vereceksiniz, yeri gelecek denetim sirasinda birilerini arayanlar olacak, bazen tum yazismalardan, kayitlardan, alinan ifadelerden %100 emin olamadan bir kanaate varmaniz gerekecek... ben yeni gelecek arkadaslardan birlik olmalarini tavsiye ediyorum, birbirinizle iletisim halinde olun sahip cikin birbirinize. Elbette ilerleyen sureclerde kazanimlar olacaktir diye umut ediyorum. Kısa vadede pek umitli degilim acikcasi. Bu haliyle meslekten kacis devam edecektir.
-
@uche hocam 3 sene atandigimiz şehirde çalışmak zorundamıyız, eş durumu hariç tayin oluyor mu bide 3 sene sonra tercih filan oluyormus tam olarak nasıl işliyor süreç