2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@erciyes38 dostum sizler işe başladığınızde yetkisiz denetmen yardımcısı olarak göreve başlayacaksınız ve bir üstada bağlanacaksınız. 6 ay onunla calısacaksınız dıger 6 ayda baska bır ustada baglanacaksınız. Bu iki üstadınız sizlere puan verecek. 1-1.5 sene sonra yetki sınavına girerek yetkili denetmen yardımcısı olacaksınız. Bu saatten sonra adınıza zimmetli bir şekilde denetim gerekcelerı gelmeye baslayacak. Kendı adınızla raporlarınızı yazacaksınız. Meslege gırdıkten 3-3.5 sene sonrada yeterlılık sınavına gırerek denetmen olacaksınız. Denetmen olduktan sonra evlılık bekarlık durumuna gore 500-1000 lıra arası bır maas artısı olacak. Goreve baslamadan evlı olan arkadaslar esımın calısma durumuna bakarak dırek olarak esının bulundugu sehırde çalışmaya baslar. Ama ıse basladıktan sonra evlenen arkadaslar ıcın 1 yıl memurlukta asaletınızı almadan bır yere gıdemezsınız.
-
yeterlılık sınavına gırdıkten sonra aldığınız puana gore once mulakata gırersınız daha sonrada ıl kontenjanları acıklanır ve tercıh yaparsınız.
-
@uche her mesleğin var bir zor tarafı bunu anladım ben yıllar geçtikçe hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için tekrardan.
-
@lastmetal aynen öyle. Umarım herkesin kafasındaki soruları azda olsa giderebilmişimdir. Cevaplamadığım soru kaldıysa da kusura bakmayın. Süreçle ilgili bir gelişme olursa muhakkak sizlerle yine paylasırım arkadaslar. Herkesın hakkında Allah hayırlısını nasip etsin. Umarım yarın açıklanır ve herkesın onundeki belirsizlik perdesi ortadan kalkar.
-
@uche çok teşekkür ederiz bilgiler için.
-
Hocam herşey için teşekürler gayet açıklayıcı anlatmışsın inşallah yarın açıklanır. Uzun süredir mücadele eden ve hakeden arkadaşların bu yolda muvaffak olmasını temenni ederim
-
@uche hocam bir şey sorabilir miyim?
Eş durumu için göreve başlamadan önce derken,bu tam olarak hangi aşama oluyor? Sonuç açıklandı,işbaşı yapılmadan evlensek yine 1 yıl beklemek zorunda mıyız ? İl tercihinden önce nikah yapılsa bu mazeretle birlikte tercihi yapsak olur mu ? -
@uche Hocam kazanan arkadaşlar için göreve başlamadan önce kapsamlı bir eğitim oluyor mu yoksa herkes atandığı ile gidip başlıyor mu
-
@buchanan hocam, eğer işe başlamadan nikahınızı kıyarsanız ve eş durumundan ıstedıgınız sehırde kalırsınız. Yaptığınız tercıh tamamen formalite olur. Size tavsiyem İstanbul yazın kimsenin vebaline girmeyin belki bir kişi istediği şehri sizin yüzünüzden kacırabılır.. Ama atamanız olduktan sonra nıkah kıyarsanız 1 yılınız tamamlanmadan gidemezsiniz bır yere. Aslında kurum sızlerı evlenmeye tesvık edıyor
-
@0626 hocam once goreve baslıyorsunuz. tercıh ettiğiniz ilde 6-7 ay calıstıktan sonra sızı egıtıme goturuyorlar..
-
@uche hocam denetmenlere rotasyon gelme durumu olabilir mi ? İstanbul'da gerekli fizîki koşullar sağlandığı zaman bile mi personel sayısı şu an için olduğundan fazla ?
-
@müstatil rotasyon ılerleyen surecte gelebılır yenıden bellı olmaz dostum. Istanbul konusunda denetım birimine ayrılan bına yetersız. İş var hemde bir haylı iş var. Fakat iş yapacak ortam yaratmak sorun.
-
@uche çok teşekkür ederim dostum bizim için baya önemli bir durumdu
-
@uche yeterlilikten sonra da il tercihi yapılıyor. evlilik durumunda bu süreç nasıl işliyor ?
-
@müstatil dostum evliysen eş durumundan hareket etmeden kalırsın yeterlılık sınavından sonrada. Fakat bekarsan ya da esın calısmıyorsa vay haline mecbur gideceksin kazandıgın ıle.
-
@uche hocam saçma olcak ama es durumundan faydalanmamiz için esimizinde mi kamu çalışanı olmasi lazim
-
@erciyes38 hayır kardesım oyle bır kosul yok. Bulundugun ılde kesıntısız olarak 1 yıl sıgortası varsa eşinin, hiçbir yere gitmezsınız.
-
@uche hocam bayrampaşa'da yeni bina yapıldı. bazı denetmenler oraya geçti. bunun gibi yeni binaların yapılması gündemde mi ?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar
8. Ve 9.promosyon kaçta açıklanmıştı?
Selim Bağlı hepsinde öncesinde tweet atmış miydi ? -
@müstatil kardesım bu konuda da inan bir bilgim yok. İstanbulda anadolu yakasını tek çatı altında maltepede topladılar. Avrupa yakası ıcınde aynı sey gundeme geldı ama durum ne olur malesef bılmıyorum.