2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche ilgin ve değerli bilgilerin için teşekkür ederim.
-
@uche hocam ben anlayamadım, ben Aralık gibi evlencegım mesela,eğer kazanırsam o an gvs sureci olacak o sırada evlensem de eşimin oldugu yerde kalabiliyor muyum? 1 yılı dolmamışsa da?
-
2019 SGK 10.promosyon Evlilik/Tayin başlığı
-
@statistician2 eger ki ataman yapılmadan sgk ya eş durumu evraklarını teslım edersen. Eş durumundan kalırsın dostum. Fakat ataman yapılırsa yapacak bırsey olmaz.. Size tavsiyem eger olursa nıkah ıslemlerını hızlandırın
-
Işimiz olsun gerisi teferruat modunda yaşama çok alıştık işimiz olunca da böyle iyiyiz diyenlerden olacağız /olacağım
-
@uche hocam bilgiler için çok sağolun ama merkez uzmanlıklar ve müfettişliklerden sonra en iyi a kadar sgk dy dir derim. Gerek ilgocun gerek guyun şartları sgk ya göre çok daha kötü
-
@uche 1 yılı dolmadı ama onun daha hocam, ayrıca tesekur ederım
-
Watsup grubunda yarın 17.30-18.30 arası kesin e yakın duyum diye paylaşmislar.
-
@guzelgunler hangi grup hocam 3 grupta da böyle bir bilgi paylasılmadı. Bilmediğimiz 4.bir grup mu var?
-
@newworldorder hocam istatistikci arkadaş söyledi gruptan bazı üyeler ayrılıp yeni grup kurmuşlar di.istatistik grubunda paylaşilmiş
-
@guzelgunler oo denklikçi ekip
-
@guzelgunler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Watsup grubunda yarın 17.30-18.30 arası kesin e yakın duyum diye paylaşmislar.
artık açıklansında kurtulalım
-
@yorguniibfli kardesım tabıkı denetmenlık saydığın gelır uzman yard. Ve ılgoce gore bır tık daha iyi. En azından toplumda bır saygınlıgın oluyor. Ama kendımızı esdeger aynı maası aldıgınız mesleklerle kıyaslamak ne kadar dogru olur kı? Pollyanacılıktan öteye gidemeyız bu sekılde. Bir örnek vereyim denetımlerde bın bır turlu ınsanla karsılasacaksınız yerı gelecek ınsanlar bıcak cekecek ya da istanbulda bır ustadımızın basına geldıgı gıbı elmacık kemıgınız kıralacak. Boyle durumlarda kurum ne yazık kı hıcbır sekılde arkanızda durmuyor. Avukat tutmuyor. Tamamen yalnız bırakılıyorsunuz. Bu saydıgım olaylar bır mufettısın basına gelse ya da bır merkez uzmanın inanın ülkede gündeme oturur... Ne yazık ki denetmenlerın calısma kosulları da bu sekılde. Ona gore bu meslekte devamlı olarak çalışmak ısteyıp ıstemedıgınıze sizler karar vereceksiniz.
-
Facebook grubunda Murat Bey pazartesi aciklanacak soylemlerinin dedikodudan ibaret olduğunu yazmış . Sizce var mıdır asli ?
-
@isimsizler nerde kime yazmış gece gece moralimizi sıfıra çekmeyi basariyorlar
-
@isimsizler murat bey simdiye kadar kendisine atılan mesajlara cevap vermedi ne aşama da olduğuna dair enn ufak bi bilgi vermedi şimdi mi konusasi tutmuş. .yarından umutluyuz arkadaşlar en gec bu hafta bitimi (ki uzatmaz kurum sanmıyorum )herkes yolunu çizmiş olur
(Yarına kesin yazmislar ist grubunda bakalim). -
@guzelgunler bende sizin gibi dusunuyorum . Insallah yarin bitecek bu is
-
Herkese hayırlı bir gün olmasını diliyorum. Bugün zaman geçmez
-
Saat belirleyip tweet atalım arkadaşlar . Ben dünden beri sürekli arıyorum ama 1 2 kişiyle olacak iş değil
-
Arkadaşlar bakanlık ve kurumu arayan olursa bizimlede paylaşabilir mi en azından bizde ararken bi önce ki görüşmenin bir yerinden tutup onu da sorup bilgi almaya çalışırız. Hayırlı günler