2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@isimsizler ne demek asla denmedi ya 50 tane farklı adam yanlış duymuş olabilir mi, bu nasıl iş ya
-
@Zach demedik dedi . Evet bizi arayanlar oldu ama biz bilgimiz yok dedi .Ben duyduğumdan okuduğumdan algımdan şüphe duymaya basladim . Bir de siz arayıp sorar misiniz
-
Ben şimdi aradım 58 41 i 'bugün açıklanır inşallah eylülün son günü Eylül denmişti bize' dedi. Yani yalanlamadı
-
cuma günü bizim arkadaşla konuşan görevli sizin bugün konuştuğunuz değil çünkü o arkadaş az önce aramış. başka biri çıkmış ilk.arkadaş demiş cuma konuştuğum siz değilsiniz.cuma konuştuğu kişiyle görüşmüş sonrasında..görevli bayan arkadaşa tekrar demiş bugün açıklanacak bekliyoruz bizde diye. anlaşılan oradaki görevliler haber sızdığı için uyarı aldılar. o yüzden bilgi vermemeye çalışıyorlar.
-
@elifce hocam karamsar bir çıkarım yapacağım belki ama cümlede kesinlik ifadesi yok ki temenni cümlesi daha çok ve gerçekten bakanlıktan imza çıkmışsa artık kararı verecek olan kurumdur ve başkanın vereceği güzel haberdir
-
@atanamayan Neyse en azından şizofren değiliz. Her şeyin başı sağlık abi değil mi?
-
@Zach allah sonumuzu hayr eylesin hocam..
-
Arkadaşlar bence daha da aramaya gerek yok, onca duyum ve söylemden sonra bugün açıklanacak inşaallah.
-
@redcrossbjk doğru kesinlik yok bu cümlede. Ben zaten ondan kesin imzaladı diye duymamıştım imzaladı diye duyuldu doğru mudur dediğimde 'bizde imzaladı diye duyduk kesin bilmiyorum' demişti. ' En geç pazartesi kesin açıklanacak denildi' demişti ayrıca o da başkasından duyuyor işte. Kesin ifade hiç duymadım 58 41 den ben zaten ama bugünden umutluyum ben inşallah açıklanır
-
Inşallah açıklanır. 12 de tweet atalım kendimizi hatirlatalim
-
@elifce bende umutluyum hocam da işte insan 1 dakika sonrasını bile öngeremediği için olumsuzluğua kapılmaya müsait
-
Arkadaslar bi kere buraya yazan arkadaşlar saat 19.30 itibariyle bizzat donus aldım diye yazdılar. Yani mesai saati içinde olmadigina göre bu bilgi bi yakınlık ilişkisinde n alındı.
İkincisi zaten biliyosun uz ne soruyorsunuz ifadesi açıkça uyarı alinmisligi ya da aranmaktan bikmisligi ifade ediyor yalanlamayi değil. Lütfen moral bozmaya lim. Bugün akşam saatlerini vermişti. Biri.bekleyelim bakalım. . -
Şu dün atılan olumsuz twit mi etkiledi acaba. Herkes Bi sertleşti ️
-
@guzelgunler hocam ben aradıgımda zaten biliyorsunuz ne soruyorsunuz kıvamında değildi olmayan böyle bir bilgi nereden cıktı bunu neden soruyorsunuz gibisinden sitemvari bir söylemdi. Biz bakan hanımı görmüyoruz bile imzalandıgını bilme şansımız yok böyle bir bilgiyi dedi. Ama bizm konustugmuz kişi cuma günü bilgiyi veren kişi değilmiş bu arada.
-
@newworldorder hocam yine soyluyorum burda imza atıldı diyen kişi danışman sekreter numarasi değil. Özel kalem numarasi değil. Kişi bizzat ağızdan aldığı. Bilgiyi paylaştı .keza diğer duyum paylaşanlarda kaynak belirtmeden kedi duyum um diye paylaştı o yüzden şu an o numaralari n ne dediği çok önemli değil bence.ayrıca dün saatlerce sohbet ettiğiniz uche isim li kullanıcı(kurumdan denetmen tahminimce) da dogrulamadimi imza bilgisini.?
-
Arkadaşlar sgk nın numarası var mı orayı arayalım
-
@kingjames ben arıyorum hocam da telefona kimse bakmıyor.
0312 2078443 -
Ben aradım sgk yı bilgimiz yok diyorlar.
-
@uche kardeşim bugün için açıklanma durumu nedir bir bilginiz var mi
-
@guzelgunler evet @uche nickli arkdsın söylemleri beni umutlandırıyor.